TREBALO DA DOBIJE SLIČNU ULOGU KAO VITNI HJUSTON

Princeza Dajana bila nervozna zbog poljupca sa Kevinom Kostnerom

Čuveni holivudski glumac i režiser otkrio je da je dan prije nego što je bivša supruga princa Čarlsa poginula u saobraćajnoj nesreći, razgovarao sa njom o scenariju za nastavak filma “Tjelohranitelj” u kojem je trebalo da glume
4177 pregleda 1 komentar(a)
Princeza Dajana, Foto: AP
Princeza Dajana, Foto: AP

Kevin Kostner, koji iza sebe ima veliki broj uloga u kultnim filmovima, možda se i najčešće povezuje sa ostvarenjem “Tjelohranitelj”, a među podacima na internetu za njega se najčešće ističe da je jedini holivudski glumac koji nije snimio nijedan nastavak. 

Ovo je umalo promijenio upravo “Tjelohranitelj” čuveni film iz 1992. godine, jer je njegov drugi dio čak dobio i scenario, ali je plan propao nakon što je britanska princeza Dajana preminula u saobraćajnoj nesreći.

Kako je Kostner prvobitno otkrio 2012, a sada potvrdio u razgovoru za PeopleTV, upravo je ona trebalo da se pojavi sa njim u nastavku “Tjelohranitelja”, a podijelio je još neke detalje, poput onog da je princeza Dajana bila vrlo nervozna, ne zato što po profesiji nije glumica, već zato što je u jednoj sceni trebalo da se poljube.

“Studiju se dopala ideja o snimanju nastavka ‘Bodyguard 2’ sa Dajanom koja bi dobila sličnu ulogu kao Vitni (Hjuston) u originalnom, prvom dijelu”, pojasnio je glumac dodajući da godinama niko ništa nije znao o tom planu. 

On je otkrio i da je scenario nastavka dobio dan prije nego što je princeza Dajana poginula. Prema njegovim riječima, njih dvoje su razgovarali neposredno prije nego što je poginula, a za bivšu suprugu princa Čarlsa je kazao da je bila “nevjerovatno slatka”, ali i da se brinula oko scene u kojoj je trebalo da se poljube.

“Samo se sjećam da je bila nevjerovatno prijatna i ljubazna preko telefona, naročito kada mi je postavila pitanje - Hoćemo li imati scenu u kojoj se ljubimo? Trudila se da to kaže na dostojanstven način, ali nije mogla da sakrije da je vrlo nervozna zbog toga, jer znamo da je njen život bio pod lupom javnosti i medija, koji su pratili svaki njen korak i potez”, nastavio je Kostner.

“Odgovorio sam joj da je planirano nešto od takvih scena u filmu, ali da se možemo potruditi da to prođe bez problema”, dodao je slavni glumac.

“Rekao sam joj da ću se potruditi da je svi tretiraju onako kako su se ponašali i prema Vitni”.

Kostner je istakao da je dobio priliku da razgovara sa princezom Dajanom, jer je imao još jednu prijateljicu “plave krvi”, Saru Ferguson, vojvotkinju od Jorka, koja ih je i spojila i upoznala.

“Uvijek sam poštovao Saru, između ostalog jer je ona bila i zaslužna za dogovaranje i omogućavanje razgovora između mene i Dajane. Ona je sve organizovala, a nikada nije pitala ‘zašto sam ja izostavljena iz priče’, jer i ona je princeza”, pojasnio je on.