DVA NOVA FILMA U CINEPLEXX-U

Andro i Dražen osvojili ulaznice za "Posljednju prevaru"

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se dva nova filma
572 pregleda 0 komentar(a)
Poster za film "Posljednja prevara"
Poster za film "Posljednja prevara"
Ažurirano: 08.08.2019. 16:10h

Andro Maraš i Dražen Petrićna osvojili su ulaznice za projekciju filma "Posljednja prevara", u nedjelju, sa početkom u 19:30 sati.

Oni su se prvi javili redakciji i dobili karte.

Od sjutra na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City naći će se i novi filmovi:

  • Posljednja prevara – Krimi drama sa Tiom Džejmsom i Emili Rajtakovski u glavnim ulogama. Tio je Ivan, mladi, talentovati i pametni kradljivac, koji želi da se povuče iz tog posla i započne novi život. Emili je Elis, glumica na početku karijere, koju progone prestupi iz prošlosti i dugovi iz Holivuda. Ovo dvoje otpadnika će se udružiti da zajedno sprovedu posljednju prevaru.
  • Bring the soul - The Movie - BTS grupa trijumfalno se vraća na bioskopsko platno nakon svjetske turneje ,,Love Yourself” u filmskom ostvarenju ,,BRING THE SOUL:THE MOVIE”. Dok sijaju jače od svjetla na pozornici članovi grupe pozivaju nas iza kulisa. Dan nakon posljednjeg koncerta na evropskoj turneji, na krovu u Parizu, BTS grupa priča njihovu priču o iskustvu koje su doživjeli u novim gradovima, nastupajući pred više hiljada članova njihove armije širom svijeta. Uvid u BTS svijet sa bine, prisutnost tokom njihovih intimnih razgovora i dogovora uz spektakularno koncertsko izvođenje tokom turneje definitivno ne smijete propustiti da pogledate u bioskopu.