DVA NOVA FILMA U BIOSKOPU

Nikola i Nemanja osvojili ulaznice za "Jezve priče iz mraka"

Sve posjetioce samo u utorak, 27. avgusta, očekuje super ponuda uz specijalnu cijenu karte 2,00 eura za sve filmove
500 pregleda 0 komentar(a)
"Jezive priče iz mraka"
"Jezive priče iz mraka"
21.08.2019. 15:27h

Nikola Pejović i Nemanja Peruničić osvojili su po dvije ulaznice za film "Jezive priče iz mraka", na repertoaru u nedjelju u 21:30 sati.

Oni su se prvi javili redakciji i tako došli do karata.

Od sjutra na repertoaru bioskopa naći će se novi filmovi:

  • Kraljice zločina - Prava ženska akcija s Melisom Mekarti u ulozi glavne mafijašice Keti. Uz nju gledamo i Tifani Hejdiš kao Rubi Kerol koja je spremna da ubije svakoga ko joj se nađe na putu, kao i Elizabet Mos u ulozi Kler Volš koja je oduvijek imala otpor prema nasilju jer je muž zlostavljao, ali sada je napokon uzela stvari u svoje ruke. Radnja se odvija tokom sedamdesetih godina u zapadnom dijelu Menhetna u Nujorku, poznatim pod nazivom “Hell´s Kitchen”. Prati žene mafijaša koje vješto preuzimaju posao od svojih muževa koji su smješteni u zatvor.
  • Jezive priče iz mraka - Amerika, 1968. godine. Promjene se osjećaju u vazduhu. Samo naizgled daleko od nemira u velikim gradovima, nalazi se varoš Mil Veli, gdje već generacijama vladaju sjenke porodice Belous. Na svom imanju, na samom obodu grada, Sara, mlada djevojka sa zastrašujućim tajnama pretvorila je svoj izmučeni život u niz jezivih priča, napisanih u knjizi koja prevazilazi vrijeme. Te priče pronašle su način da postanu i previše stvarne za grupu tinejdžera koji su otkrili Sarin zastrašujući dom. 

SUPER AKCIJA

"Moj super utorak" – Sve posjetioce samo u utorak, 27. avgusta, očekuje super ponuda uz specijalnu cijenu karte 2,00 eura za sve filmove. Ulaznice su u prodaji.