Kesić kreće sa novim emisijama: Radujte se, gledaoci, biće smiješno

Satirična emisija “24 minuta sa Zoranom Kesićem” vraća se od subote sa novom sezonom na male ekrane
2948 pregleda 1 komentar(a)
Zoran Kesić, Foto: Promo
Zoran Kesić, Foto: Promo

Nova sezona satirične emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” počeće da se emituje na O2 televiziji od 21. septembra, a kao i prethodnih godina nove epizode emitovaće se svake subote u 21 sat, potvrđeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

“U novoj sezoni emisije ‘24 minuta sa Zoranom Kesićem’ posebnu pažnju ćemo posvetiti pronalaženju laži, gluposti, demagogije, foliranja, ulizištva, primitivizma i kukavičluka na našoj društveno-političko-medijskoj sceni”, obećavaju autori - voditelj Zoran Kesić i koautori iz tima Njuz.neta.

“A kada ih pronađemo, znate dobro šta sa njima radimo i nije uvijek prijatno za gledanje. Sve ono što nas svakodnevno iritira kao građane, inspirisaće nas u emisiji kao TV profesionalce. Što nervozniji i bješnji budemo bili, epizode će biti smješnije i efektnije”, smatraju oni.

“Uigranost tima, iskustvo, zdrava atmosfera u ekipi i glad za novim pobjedama motivisaće nas i u ovoj sezoni da negativne pojave, izjave i fenomene gazimo sa velikom razlikom, ubjedljivo i brutalno, a opet sa šarmantnom lepršavošću u nastupu i našim specifičnim vicom u igri”, nastavlja se na društvenoj mreži Fejsbuk.

“Radujte se, gledaoci, jer smo pripremili čitavu lepezu smiješnog za vas. Biće jako smiješno. Biće bolno smiješno. Biće gorko smiješno. I biće tužno smiješno”, nagovještavaju autori “24 minuta sa Zoranom Kesićem”.

Kako su istakli, sa njima i publikom će se i u novoj sezoni družiti analitičari i gosti koji “imaju šta da kažu, umiju da kažu i ne libe se da kažu”.

Forma emisije davala je ranije dobre rezultate, pa se ni ovoga puta neće mijenjati, pa kako je obećano iz satirične emisije muzički segment i ubuduće će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji im se dopadaju.

“Sve je, dakle, jasno. Nastavljamo da pravimo emisiju kakvu bismo i sami voljeli da gledamo, ali pošto je niko drugi ne pravi, moramo eto mi. Materijala za ‘24 minuta’ se nakupilo i svakoga dana ga je sve više i više. Vrijeme je za šolju”, napisano je na Fejsbuk stranici.

Bonus video: