Katarina Bogićević prenosi utiske iz emsiije TLZP: Madona i Bebek su mi bili velike koske

Mlada crnogorska pjevačica Katarina Bogićević prenosi utiske iz nove “All Star” sezone emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, gdje sa drugim poznatim ličnostima iz regiona imitira domaće i svjetske zvijezde
3119 pregleda 0 komentar(a)
U prvoj epizodi Bogićević se našla u ulozi Madone, Foto: TLZP
U prvoj epizodi Bogićević se našla u ulozi Madone, Foto: TLZP

Početkom oktobra popularna zabavna emisija „Tvoje lice zvuči poznato“ vratila se na male ekrane sa novom sezonom, a ovoga puta lica učesnika su publici veoma poznata, s obzirom na to da su u pitanju najbolji takmičari iz prethodnih epizoda, pa je logično što ovaj serijal nosi naziv “All Star”.

Među poznatim ličnostima iz regiona koji će iz epizode u epizodu imitirati domaće, ali i svjetske muzičke zvijezde, kako glasom, tako i fizički, našli su se Ana Kokić, Aleksa Jelić, Dragan Kojić Keba, Ivana Peters, Daniel Kajmakoski, Edita Aradinović, Nenad Pagonis i Željko Šašić, ali i dva učesnika iz Crne Gore - Nenad Knežević Knez i Katarina Bogićević.

Pravila ove, specijalne sezone, su neznatno izmijenjena, pa se takmičari bore za pobjedu u parovima, te su tako snage udružili Knez i Šašić, a Bogićević je u timu sa srpskim folk pjevačem Draganom Kojićem Kebom.

Samim tim što je mlada crnogorska pjevačica, koja je region osvojila prvobitno učešćem u takmičenju “Ja imam talenat”, a kasnije kao glavna glumica u seriji “Folk”, odabrana kao jedna od najboljih učesnika iz svoje sezone, i sama u razgovoru za dodatak “Play”, priznaje da joj to veoma laska.

Katarina Bogićević
Katarina Bogićević(Foto: Privatna arhiva)

“Presrećna sam što me je produkcija ponovo zvala. Ja sam svjesna svog talenta i rada svih ovih godina, tako da naravno da mi imponuje”, sa sigurnošću odgovara Bogićević.

Mlada pjevačica je već u prvoj epizodi “All Star” sezone imala težak zadatak - imitaciju kraljice pop muzike Madone i to uz izvođenje pjesme “Express Yourself”.

Već u narednoj, drugoj epizodi, dobila je lik iz potpuno drugačijeg žanra, ali i govornog područja, a kako je zadatak bio izvođenje dueta “Da zna zora”, Željka Bebeka i Halida Bešlića, u interpretaciji joj je pomogla Ivana Peters.

Katarina Bogićević
Kao učesnica druge sezone Bogićević je imitirala Arijanu Grande(Foto: TLZP)

Bogićević je uporedila ove dvije imitacije i otkrila šta joj je teže palo, ali i ko je zahtjevniji bio u “skidanju” glasa, a ko u oponašanju pokreta, koreografije i maskiranja.

“Madona i Bebek su mi bile velike koske. Madona kao sam lik je jako težak. Njeno pjevanje nije teško da se ‘skine’, jer ona i nije neki dobar pjevač, već više šoumen. Njene ekspresije lica i njen stav, to je bilo teško da se izimitira”, pojašnjava Bogićević.

“Ona je samouvjerena, najbolja i mnogo jaka žena i umjetnik. Legenda je! I ja sam morala da uđem u njenu kožu svih tih dana naših proba i na kraju tokom samog nastupa. Bilo je jako naporno ali sam uspjela i zadovoljna sam”, prisjetila se ona prve epizode, a potom se osvrnula na imitaciju Željka Bebeka.

“Što se tiče Bebeka, samo mi je bio problem njegov glas, jer ja sam sopran i prosto mi je teško da izvodim pjesmu u muškoj intonaciji. Grlo me je boljelo par dana poslije, ali sam prezadovoljna tim nastupom, jer je bio predobar”, sigurna je crnogorska pjevačica.

“Ivana Peters i ja smo toliko uživale i toliko smo se smijale...”, otkriva ona.

Kada je u pitanju naredna, treća epizoda, koja će se večeras emitovati na Prvoj televiziji, Bogićević će imitirati novu svjetsku zvijezdu u usponu - Bili Ajliš, pa otkriva kakav je to zadatak za nju.

“U sljedećoj epizodi biću Bili Ajliš. Glumim svjetsku mladu pop zvijezdu, koja ima blagi autizam i koja radi nerealno dobru muziku. Mnogo sam srećna što sam dobila taj zadatak, jer je ona približna mojim godinama i privatno slušam njene pjesme”, ispričala je ona.

Bogićević priznaje da ima svoje želje kada su u pitanju naredne epizode, iako ne izdvaja nijedan lik posebno za koji smatra da bi najbolje “skinula” i sigurno odnijela pobjedu.

“Voljela bih neki nastup sa akrobacijama da dobijem, da se oprobam i u tome”, odgovara pjevačica.

Kao i prethodne sezone i ova “All Star” je humanitarnog karaktera, pa pobjednici svake epizode imaju pravo da nagradu u iznosu od hiljadu eura dodijele humanitarnoj organizaciji po svom izboru, a Bogićević je otkrila i kome će proslijediti novac ukoliko ona bude najbolja po mišljenju žirija i ostalih takmičara.

“Ako pobijedim, svoju nagradu ću dodijeliti instituciji za djecu i omladinu sa poremećajem u razvoju “1. jun” na Zabjelu u Podgorici”, obećala je ona.

U drugoj sezoni pobijedila kao Vitni Hjuston

Katarina Bogićević prvi put se našla u ovoj takmičarskoj emisiji u okviru druge sezone koja je emitovana 2014. godine. Tada je osvojila publiku imitirajući poznate pjevačice poput Arijane Grande, Šakire, Josipe Lisac, Merime Njegomir, a našla se i u ulozi kanadskog pjevača Džastina Bibera. Ipak, pobjedu i nagradu od hiljadu eura koje je proslijedila u humanitarne svrhe tada je odnijela sa imitacijom američke zvijezde Vitni Hjuston.

Bonus video: