Nove epizode “Biser Bojane” promovisane u Beogradu, još se ne zna kad će emitovanje u Crnoj Gori

“Bila je puna sala u Kombank dvorani, a s obzirom na to da smo prikazali samo jednu epizodu, ovakve ovacije se ne dešavaju često”, pohvalio se Karadžić.
2495 pregleda 0 komentar(a)
Najveće ovacije dobili crnogorski glumci: Omar Bajramspahić, Andrea Mugoša i Pavle Popović, Foto: Privatna arhiva
Najveće ovacije dobili crnogorski glumci: Omar Bajramspahić, Andrea Mugoša i Pavle Popović, Foto: Privatna arhiva

Druga sezona serije “Biser Bojane” promovisana je preksinoć u Beogradu, a prema riječima Milutina Mime Karadžića, jednog od glavnih glumaca i producenta ovog projekta, ovacije koje su imali nakon prikazivanja jedne epizode pokazale su da će svih osam, koliko je epizoda snimljeno ljetos, imati veliku gledanost.

“Bila je puna sala u Kombank dvorani, a s obzirom na to da smo prikazali samo jednu epizodu, ovakve ovacije se ne dešavaju često”, pohvalio se Karadžić.

Serija je koprodukcija RTCG-a i RTS-a, a “Biser Bojane” najprije će imati priliku da vidi publika u Srbiji, dok još nije poznato kad će se nove epizode emitovati i u Crnoj Gori.

“Još za Crnu Goru ništa ne znamo, imamo obećanja i dogovore, ali ugovore nijesmo potpisali. Ono što zasad mogu da najavim je da će se nova sezona serije emitovati u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Kosovu”, otkriva Karadžić.

Mima Karadžić i Sloboda Mićalović
Zadovoljan premijerom druge sezone serije “Biser Bojane”: Karadžić i Sloboda Mićalović(Foto: Privatna arhiva)

Svaka epizoda traje sat vremena, a iako su sa prethodnom sezonom i filmom postigli veliki uspjeh, sagovornik “Vijesti” obećava da će nova biti mnogo zanimljivija, uzbudljivija i interesantnija.

“Novu sezonu smo snimali na potpuno drugačiji način i imamo kadrove snimljene dronom, podvodnim kamerama, tako da je upravo gledajući te scene preksinoć publika najbolje reagovala.

Međutim, ono što mi je posebno drago je što je u ovom projektu učestvovalo i dosta crnogorskih glumaca, a upravo su oni izmamili najveće ovacije na premijeri druge sezone.

Publika je bila oduševljena Andreom Mugošom, Pavlom Popovićem i Omarom Bajramspahićem.

Ovaj projekat je super način da se predstave široj publici i neki od njih su već nakon premijere dobili pozive da učestvuju u projektima koji će se u narednom periodu snimati u Beogradu”, kazao je Karadžić.

No iako su najljepši kadrovi na koje publika najbolje reaguje snimljeni na plaži, glumcima ovaj projekat nije lako pao, jer su morali i po 12 sati da provedu na snimanju, a neki od segmenata snimljeni su i po najvećem suncu.

“To je bio spartanski život. Snimanje je trajalo 60 dana i svaki dan smo snimali bez trunke hlada. No na svu sreću imali smo podršku određenih privatnika poput vlasnika “Copacabane” i lokala “Nomad” koji su brinuli o tome da ekipi tokom tih vrelih dana u Ulcinju ništa ne nedostaje. Zato smo i napravili toliko dobru seriju na koju smo svi ponosni. Ako su prva sezona i film na Ulcinjsku rivijeru doveli oko 30 hiljada gostiju više, siguran sam da će se te brojke nakon emitovanja druge sezone udvostručiti”, zaključuje Karadžić.

Bonus video: