Otkazano snimanje “Beverli Hilsa”

Gledanost novih epizoda nije bila dovoljno velika, pa je televizija Fox odustala od projekta
1248 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ljubitelji kultne serije “Beverly Hills 90201”, ipak neće dobiti nove sezone, iako je to prethodno najavljeno iz televizijske kuće FOX.

Posljednjih godina u Holivudu je zavladao trend obnavljanja serija koje su bile popularne devedestih, pa je na red došao i “Beverly Hills”, a prve epizode stigle su na male ekrane već početkom avgusta.

Ipak, šest epizoda nije bilo zadovoljavajućeg sadržaja, a prosječna ocjena svake bila je 1,4 za publiku od 18 do 49 godina i prikupila je ukupno 3,6 miliona gledalaca, što nije bilo dovoljno dobro da bi se snimanje nastavilo.

U međuvremenu, postojao je i kreativni problem prije same premijere jer je nekoliko scenarista dalo otkaz tokom pisanja nastavaka što je usporilo cijeli proces, prenio je Hollywood Reporter.

“Ponosni smo što smo se uspjeli okupiti sa starom ekipom ove kultne serije. Najviše zahvaljujemo Brajanu Ostinu Grinu, Gabrieli Kerteris, Ijanu Zeringu, Džejsonu Pristliju, Dženi Gart, Šenon Doerti i Tori Speling, kao i ekipi i svima koji su ovom nostalgičnom projektu dali dušu i tijelo”, pisalo je tada i zvaničnom saopštenju.

Bonus video: