Izgubljeni scenario završio na eBay

Scenario je izgubio Džon Bojeg, a na ovoj platformi je dostigao cijenu od svega 65 funti
544 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uskoro u bioskope stiže najnoviji film iz jednog od najpopularnijih filmskih serijala svih vremena "Star Wars - The Rise of Skywalker", a otkriven je i jedan bizaran slučaj sa snimanja.

Producenti iz kompanije "Dizni" su uradili sve da sačuvaju tajnost radnje filma, a umalo ih je iznenađenja koštala nesmotrenost jednog od glumaca.

"Jedan od naših glumaca, neću da kažem ko - želio bih, ali neću - ostavio ga je ispod svog kreveta", otkrio je reditelj ovog nastavka serijala Dž. Dž. Abrams u emisiji "Good Morning America".

Kompanija je pazila na svaki detalj, pa je tako bio odštampan samo ograničen kontigent kopija scenarija na nekoj vrsti "ludog papira", koji ne može da se kopira.

No ipak, jedan primjerak scenaria je završio na eBay. Pretpostavka je sledeća: verovatno je spremačica pronašla kopiju scenarija ispod kreveta, donijela ga prijatelju, koji je postavio scenario na ovom sajtu za prodaju robe i raznih stvari.

U opštem metežu i težnji da se spriječi da scenario "procuri" u javnost, ljudi iz kompanije "Dizni" su ga pronašli na sajtu eBay i hitro reagovali. Scenario se "vratio kući".

U međuvremenu, otkriveno je i ko je izgubio scenario. Riječ je o britanskom glumcu Džonu Bojegi, kojeg je "originalni" Luk Skajvoker, glumac Mark Hamil, pošteno isprozivao na Twitter-u.

Bojega je izjavio da je scenario koji je on izgubio bio stavljen na prodaju na eBay za 65 funti.

"Izgleda da neko nije znao šta ima u rukama", rekao je Bojega, priznajući da je cijela situacija bila prilično "uznemirujuće iskustvo".

Uspio je i da se našali u svoj muci: "Čak me je i Miki Maus zvao i pitao - čovječe, šta si to uradio!?". Naravno, aludirao je na jedan od najpoznatijih likova u istoriji kompanije "Volt Dizni", koja ima vlasništvo nad franšitom "Ratovi zvijezda".

Bonus video: