MNOGIMA PROMAKLA

Travolta uočio grešku u najnovijem Tarantinovom filmu

Travolta, je objasnio da je 747 je imao probni let u februaru 1969. godine, ali je odmah poslije toga završio na servisu sve do januara 1970. godine
1807 pregleda 0 komentar(a)
Džon Travolta, Foto: Shuitterstock
Džon Travolta, Foto: Shuitterstock

Holivudski glumac Džon Travolta, kojeg je na filmsko platno davnih devedesetih godina vratio upravo reditelj Kventin Tarantino, u njegovom najnovijem ostvarenju "Bilo jednom u Holivudu" uočio je jednu grešku.

Riječ je o jednoj od posljednjih scena filma u kojoj se Rik Dalton, kojeg u filmu tumači Leonardo Dikaprio, vraća avionom iz Evrope u Holivud.

"Leonardo se vraća kući iz Italije, ili odakle god, a narator kaže da se ukrcao na 747", rekao je Travolta, prenosi Independent.

Međutim, dodao je Travolta, 747 je imao probni let u februaru 1969. godine, ali je odmah poslije toga završio na servisu sve do januara 1970. godine.

"Leonardo je mogao da leti samo avionom 707", zaključio je Travolta, koji voli da upravlja avionima, za šta, naravno posjeduje i dozvolu.

Posjeduje čak četiri aviona, a 2010. godine prevezao je sve učesnike tok-šoua Opre Vinfri iz njenog studija u Australiju.

Travolta je otkrio i da je u vrijeme kad je Šeron Tejt, o kojoj je između ostalog riječ u poslednjem Tarantinovom filmu, ubijena, takođe živio u Holivudu.

"Sjećam se kada je ubijena i kako sam se tada osjećao, koliko sam bio uplašen", priznao je glumac..

Preporučujemo za Vas