Kolin Firt i supruga se razvode nakon 22 godine braka

Firt, jedan od najomiljenijih britanskih glumaca, osvojio je Oskara i Zlatni globus 2011. za glavnu ulogu u filmu "Kraljev govor"
606 pregleda 0 komentar(a)
Razvod nakon 22 godine braka, Foto: AP
Razvod nakon 22 godine braka, Foto: AP

Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija objavili su da se razvode nakon 22 godine braka.

Firt (59), poznat po ulogama "hladnih" Engleza u filmovima poput "Zapravo ljubav", "Dnevnik Bridžit Džons" ili televizijske filmske verzije "Gordost i predrasude", oženio se 1997. sa producentkinjom dokumentarnih filmova, podsjeća Rojters.

"Kolin i Livia su se razdvojili. Zadržavaju blisko prijateljstvo i ostaju ujedinjeni u svojoj ljubavi prema djeci", naveli su predstavnici para u saopštenju za javnost u kojem dodaju da par moli za privatnost, kao i da neće davati bilo kakve komentare.

Firt, jedan od najomiljenijih britanskih glumaca, osvojio je Oskara i Zlatni globus 2011. za glavnu ulogu u filmu "Kraljev govor", u kojemu je glumio kralja Džordža VI koji je imao problema s mucanjem.

Do odluke o razvodu dolazi nakon što je se prije nekoliko godina par takođe bio razdvojio, a Livia Firt je naknadno objavila da je tokom tog razdoblja bila u vezi s italijanskim novinarom. Par je potom ponovo počeo da živi zajedno, prenosi Hina.

Kolin i Livia Firt imaju dva sina.

Bonus video: