"DA PRUŽIMO SAVRŠEN FILMSKI DOGAĐAJ"

Bioskop Cineplexx Delta City otvara vrata redizajniranih sala

Posjetiocima je predstavljen redizajnirani prostor omiljenog bioskopa, što će sa poboljšanim kvalitetom zvuka i slike i udobnijim sjedištima, užitak gledanja filmova na velikom platnu dovesti na novi nivo
5930 pregleda 0 komentar(a)
Cineplexx Delta City, Foto: Cineplexx Delta City
Cineplexx Delta City, Foto: Cineplexx Delta City
Ažurirano: 10.02.2020. 14:00h

Nove redizajnirane sale očekuju sve ljubitelje sedme umjetnosti u bioskopu Cineplexx Delta City. Proces renoviranja svih šest sala bioskopa Cineplexx u Podgorici, koji je trajao više od mjesec dana, završen je prošlog petka.

Cineplexx Delta City
Cineplexx Delta City(Foto: Cineplexx Delta City)

Posjetiocima je predstavljen redizajnirani prostor omiljenog bioskopa, što će sa poboljšanim kvalitetom zvuka i slike i udobnijim sjedištima, užitak gledanja filmova na velikom platnu dovesti na novi nivo. Sve sale u bioskopu Cineplexx Delta City opremljene su Real D 3D tehnologijom, imaju amfiteatarski raspored sjedišta, profesionalni Dolby surround zvuk, što uz vrhunska filmska platna Silver Screen, presvučena legurom sreba, pruža maksimalan užitak kod gledanja filmova u 3D-u, ali i kod prenosa događaja kao što su koncerti, operske predstave, baleti ili sportske manifestacije. 

Cineplexx Delta City
Cineplexx Delta City(Foto: Cineplexx Delta City)

“Zalažemo se da svojim posjetiocima pružimo savršen filmski doživljaj, a to se može postići samo stalnim ulaganjima u naše objekte i usluge. Izuzetno nam je drago što naše posjetioce u Podgorici dočekujemo u potpuno obnovljenim salama, što će doprinijeti još većem uživanju u filmskim hitovima koji su pred nama”, izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International. 

Cineplexx Delta City
Cineplexx Delta City(Foto: Cineplexx Delta City)

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 56 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Crnoj Gori, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Rumuniji, Grčkoj i Italiji, sa preko 400 bioskopskih dvorana. 

Sa oko 1600 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje posjeti više od 14 miliona gledalaca.