Olga Kirilenko i Idris Elba potvrdili da su pozitivni na koronavirus

Kirilenko obožavaocima poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!” Elba pozvao na promovisanje "socijalnog distanciranja" i što češće pranja ruku
8623 pregleda 0 komentar(a)
Olga Kirilenko, Foto: Instagram
Olga Kirilenko, Foto: Instagram

Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kirilenko na Instagramu je otkrila da je pozitivna na koronavirus i da je u karantinu.

Glumica (40), koja je glumila Kamilu Montes, Bondovu djevojku u filmu 'Quantum of Solace' 2008. godine zajedno sa Danijelom Krejgom, napisala je da je "bolesna već gotovo nedjelju dana", kao i da su joj glavni simptomi "temperatura i umor".

Svojim obožavaocima je poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”, uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njenog stana.

Kirilenko se tako pridružuje sve dužem popisu svjetskih poznatih ličnosti zaraženih koronavirusom, piše Hollywood Reporter.

I glumac Idris Elba je objavio da je pozitivna na koronavirus.

"Jutros sam testiran i utvrđeno je da sam pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro, nemam simptome za sada, ali sam u izolaciji otkad sam saznao da sam pozitivan. Ljudi, ostanite kod kuće i budite pragmatični. Nemojte da paničite", napisao je 47-ogodišnji glumac na Twitteru.

Elba je pozvao na promovisanje "socijalnog distanciranja" i što češće pranja ruku.

Dodao je da njegova supruga Sabrina nije testirana i nema simptome koronavirusa.

Supružnici Tom Henks i Rita Vilson nedavno su objavili da su pozitivni na koronavirus i da su u samoizolaciji u Australiji.

Tokom vikenda je zbog liječenja od zaraze koronavirusom u bolnici završio i predsjednik Universal Music Lusijan Grejndž.

I supruga kanadskog premijera Džastina Trudoa pozitivna je na koronavirus, a u zarazu sumnja i supermodel Hajdi Klum.

Ona je u petak objavila da se još uvijek nije testirala jer ne uspijeva da stupi u kontakt sa ljekarima.

Bonus video: