Odložena premijere Marvelovih filmova

Premijera prvog filma iz nove serije Marvelovih filmova, "Black Widow" sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi, po novomu planu na rasporedu je u novembru
1299 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Marvel
Ilustracija, Foto: Marvel

Produkcijska kuća Volt Dizni odlučila je da odloži premijere desetak Marvelovih filmova i ostale velike produkcije, i nada se da će se projekcija filma "Mulan" moći da se održati ovog ljeta uprkos pandemiji koronavirusa.

Dizni je u petak objavio da se raspored prikazivanja novih Marvelovih filmova, poput "Black Widow", "The Eternals" i nastavaka filmova o superherojima Thoru i Dr. Strangeu, odlaže za nekoliko mjeseci.

Premijera prvog filma iz nove serije Marvelovih filmova, "Black Widow" sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi, po novomu planu na rasporedu je u novembru, što znači da se pomjera prikazivanje i ostalih filmova.

Jedan od filmova, čiji naslov još nije ni objavljen, u potpunosti je izostao sa novoga spiska.

U Dizniju su optimistični kada je u pitanju ukidanje mjera karantine u Sjevernoj Americi - tamo bi crtani film "Mulan" trebao da počne da se prikazuje 24. jula.

Peti dio avanture Indijana Džons, koji je još bez naslova, odložen je za godinu dana i u bioskopima bi mogao da se pojavi tek u julu 2022. godine.

Bonus video: