"JEDNA OD NAJBOLJIH EU PLATFORMI"

"Ostani doma": Onlajn platforma za besplatno gledanje filmova

Cadmus Cineplex iz Budve od ove godine je partner MUBI platforme, koja je prva tri mjeseca od registracije besplatna
2794 pregleda 1 komentar(a)
Printscreen, Foto: Privatna arhiva
Printscreen, Foto: Privatna arhiva
06.04.2020. 09:43h

Budvanski Cadmus Cineplex svim građanima preporučuje platformu za online gledanje filmova, uz poruku “Ostani doma i gledaj besplatno filmove na jednoj od najboljih EU online platformi - MUBI”.

“MUBI je filmski distributer i producent. Osim toga, MUBI je takođe i online pretplatnički servis sa kolekcijom filmova koja se stalno mijenja. Svakog dana MUBI dodaje novi film koji ostaje korisnicima na usluzi 30 dana”, objašnjeno je u saopštenju.

Cadmus Cineplex, kao jedini član Europa Cinemas mreže iz Crne Gore, dobio je ekskluzivno pravo da se njegovi posjetioci priključe platformi MUBI koja koristi najmodernije sisteme sigurnosti prilikom registracije korisnika.

“MUBI platforma vam omogućava izbor od 30 fantastičnih filmova u svakom trenutku. Ono što MUBI čini jednom od najposjećenijih online platformi je i činjenica da, osim filmova, posjeduje kritike i komentare mnogih filmskih kritičara kao i mogućnost pristupanju online filmskim studijama! Svi filmovi imaju engleski titl, a većina ima opciju biranja titla i nekog drugog jezika Evropske unije”, navodi se u saopštenju i ističe da su prva tri mjeseca besplatna, a korisnici nakon toga mogu nastaviti svoju registraciju ili prekinuti članstvo po okončanju besplatnog perioda.

“U trenucima kućne izolacije važno je da ne zaboravimo na kinematografiju kao veoma važnu kariku naše kulture, a sigurni smo da će vam MUBI platforma u tome pomoći”, poručuju oni.

Filmovi su dostupni na internet adresi: https://mubi.com/cadmuscineplex.