Džejms Bond postaje otac?

Ovo je jedina stvar koju obožavaoci agenta 007 nikada ne bi očekivali

Danijel Krejg (52) posljednji put se pojavljuje u ulozi slavnog špijuna, a saznaje da je otac petogodišnjoj Matildi, koju dobija s Madlen Svon

758 pregleda 0 komentar(a)
Danijel Krejg, posljednji Džejm Bond, Foto: AP
Danijel Krejg, posljednji Džejm Bond, Foto: AP

Bond je uvijek svojim šarmom osvajao srca brojnih ljepotica, naizgled bez posljedica. To što Džejms postaje otac otvara novi svijet drame i razvija novu priču, prenosi 24sata.hr.

Džejms Bond je poznati zavodnik, koji voli da se opusti uz čašicu više i poznat je po tome da voli da vozi skupocjene automobile. No, čini se kako se u nadolazećem filmu "No Time To Die" odlučio da se skrasi. U novom filmu agent Džejms Bond postaje otac.

''Da, istina je. Bond je otac. To je jedina stvar koju obožavaoci franšize nikada ne bi očekivali'', rekao je insajder za strane medije.

Danijel Krejg (52) posljednji put se pojavljuje u ulozi slavnog špijuna, a saznaje da je otac petogodišnjoj Matildi, koju dobija s Madlen Svon.

''Kad Bond sazna da ima dijete, to je sastavni dio scenarija. Šokantno je i prepuno obrta", kaže insajder. Agent je, navodno, srećan zbog uloge oca.

U obrtu ljubavnog života Bonda svoje prste umiješao je i Krejg. Kaže da je želio da ovaj film bude prepun iznenađenja i zabave. Takođe, u "No Time To Die" Bond će se boriti protiv pandemije.

''Nije baš kovid 19, ali je slično tome'', kaže izvor.