Preminula glumica Keli Preston, supruga Džona Travolte

Travolta je zamolio sve da razumiju što će tokom narednog perioda biti nedostupan jer će se posvetiti djeci koja su, kako je podsjetio, izgubila majku

14789 pregleda 0 komentar(a)
Keli Preston i Džon Travolta, Foto: AP Photo
Keli Preston i Džon Travolta, Foto: AP Photo

Američka glumica i bivša manekenka Keli Preston, supruga Džona Travolte preminiula je u 58. godini nakon borbe sa rakom dojke. Zapažene uloge imala je u filmovima „Džeri Megvajer“, „Blizanci“, "Mischief".

Vijest o smrti supruge objavio je Travolta na Instagramu gdje je uz Kelinu fotografiju napisao: „Teška srca obavještavam vas da je moja prelijepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku sa rakom dojke. Vodila je bitku hrabro i uz ljubav i podršku svih nas“.

„Moja porodica i ja zauvijek ćemo biti zahvalni njenim ljekarima i sestrama u svim medicinskim centrima koji su pomogli, kao i njenim brojnim prijateljima i voljenim osobama koje su bile uz nju tokom borbe. Uvijek ćemo se sjećati Keline ljubavi i života“, naveo je holivudski glumac u poruci.

Takođe, Travolta je zamolio sve da razumiju što će tokom narednog perioda biti nedostupan jer će se posvetiti djeci koja su, kako je podsjetio, izgubila majku.

„Znajte da ću osjećati vašu ljubav tokom nedjelja i mjeseci koji su pred nama“, poručio je poznati glumac.

Keli Preston rođena je 13. oktobra 1963. godine na Havajima. Na početku karijere bavila se manekenstvom. Igrala je u više od 60 televizijskih i filmskih projekata, a najzapaženije uloge imala je u ostvarenjima Džeri Megvajer, Blizanci, Mischief, podsjeća RTS.

Keli i Džon Travolta vjenčali su se 1991. godine. Njihov stariji sin Džet preminuo je 2009. godine tokom porodičnog odmora na Bahamima. Ćerka Ela rođena je 2000. godine, a mlađeg sina Bendžamina dobili su nakon tragedije, 2010. godine.

Bonus video: