GLUMAC SE DOBRO OSJEĆA

Banderas ima koronavirus: Primoran sam da proslavim rođendan u karantinu

Banderas se nije pojavio na dobrotvornoj gala priredbi u hotelu u Marbelji gdje je trebao da bude domaćin, a njegovo odsustvoje tek ovim je objašnjeno

5488 pregleda 0 komentar(a)
Banderas, Foto: Reuters
Banderas, Foto: Reuters

Španski glumac Antonio Banderas objavio je danas, na svoj 60. rođendan da je u karantinu pošto je dijagnostikovan pozitivno na koronavirus, navodeći da se osjeća "relativno dobro" i da je samo malo "umoran".

"Danas, 10. avgusta primoran sam da proslavim svoj 60. rođendan poštujući karantin pošto sam dijagnostikovan pozitivno na bolest Kovid-19", napisao je glumac na društvenim mrežama, ne navodeći gdje se nalazi.

"Osjećam se relativno dobro samo malo umorniji nego obično i imam poverenja da ću se oporaviti što prije sledeći medicinska uputstva što će mi nadam se dozvoliti da savladam infekciju koju imam i koja pogadja toliko ljudi na planeti", rekao je glumac filmova "Maska Zoroa", "Razgovor s Vampirom", "Kraljevi mamba".

U objavi datoj uz njegovu sliku kad je bio beba on je dodao da će iskoristiti izolaciju da čita, piše, odmara se i nastavi da sprovodi projekte da "počnu da daju smisao njegovim mladim šezdesetim".

Banderas se nije pojavio na dobrotvornoj gala priredbi u hotelu u Marbelji gdje je trebao da bude domaćin, a njegovo odsustvoje tek ovim je objašnjeno.