Tajna impresivnog Kruzovog trčanja

Posljednjih dana saznajemo čudne stvari koje holivudske zvijezde ne vole da vide na snimanjima

9450 pregleda 2 komentar(a)
Tom Kruz, Foto: Sharp Magazine
Tom Kruz, Foto: Sharp Magazine

Pandemija koronavirusa uzrokovala je da mediji, tražeći vijesti, naiđu na brojne neobične i bizarne priče. Tako posljednjih dana saznajemo za čudne stvari koje holivudske zvijezde ne vole da vide na snimanjima.

Glumica En Hatavej je nedavno u razgovoru sa kolegom Hjuom Džekmenom otkrila da reditelj Kristofer Nolan mrzi stolice na setu, jer smatra umanjuju produktivnost. A Tom Kruz ne dozvoljava drugim glumcima da trče uz njega na snimanjima akcionih filmova.

Zvijezda “Top Guna” izgleda impresivno u scenama u kojim trči, a Anabel Volis, sa kojom je sarađivao na filmu “The Mummy”, u intervjuu za “Hollywood Reporter” kazala je da je to zbog toga što Kruz izričito traži da trči sam i da je jedino ona uspjela da ga uvjeri da joj to dozvoli.

I zaista je teško se sjetiti primjera koji bi pobio njene tvrdnje. U filmu “Vanilla Sky” Kruz trči sam. Takođe i u hitovima “Minority Report” i “Mission: Impossible”. U “War of the Worlds” ljudi su probali da trče sa njim, ali su ih vanzemaljci spalili. U “Collateral” on juri negativce i svakoga od njih stigne, jer to je Tom Kruz.

Glumac navodno trči sam ne zato što bi učešće drugih učinilo da izgleda loše, več zato što može da trči toliko brzo da ostali pored njega izgledaju smiješno. “Uspjela sam da ga ubijedim, mada me je prvobitno odbijao. Rekao mi je da niko ne trči sa njim pred kamerama. Ali sam mu kazala da sam dobar trkač i kad je vidio kako trčim, ubacio me u scenu”, kazala je Volis.

Zanimljiva priča, ali izgleda - ne i istinita, tvrdi novinar britanskog “Guardiana” Stujart Heritidž. On je izjavu Volisove okarakterisao kao “fejk njuz” i podsjetio da se dokaz mogao vidjeti na filmskom platnu godinu prije filma “The Mummy” “Sjećate li se filma ‘Jack Reacher: Never Go Back i scene iz 28. minuta? Znate onu jedinu scenu u cijelom filmu gdje Džek ne govori ljudima da će ih prebiti prije nego što ih prebije ili sporedni likovi ne pričaju o tome kako je Džek dobar u svemu? Tako je, u pitanju je scena u kojoj Kruz i njegova koleginica Kobi Smalders trče za taksijem pored spomenika Abrahamu Linkolnu... Istina je da Kruz trči sa drugim ljudima pred kamerom, ali samo u lošim filmovima”, u šali je napisao Heritidž.

Bonus video: