HRT skinuo sa programa film sa Nebojšom Glogovcem

Istu sudbinu je doživio i film "Ministarstvo ljubavi", koji je HRT skinuo sa programa zbog protesta udovica hrvatskih veterana
435 pregleda 8 komentar(a)
Ustav Republike Hrvatske, Nebojša Glogovac, Foto: Screenshot (Youtube)
Ustav Republike Hrvatske, Nebojša Glogovac, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 12.01.2018. 21:00h

Hrvatska radio-televizija je skinula sa programa film reditelja Rajka Grlića "Ustav Republike Hrvatske", koji govori o odnosu profesora (Nebojša Glogovac) koji je radikalni hrvatski nacionalista ujutru, a noću transvestit, i njegovom komšiji Srbinu, kome on pomaže da položi ispit iz poznavanja Ustava RH.

Istu sudbinu je, naime, doživio film "Ministarstvo ljubavi", koji je HRT skinuo sa programa zbog protesta udovica hrvatskih veterana, piše Tanjug. Taj film je najprije skinut sa programa, pa najavljen za 11. januar u 21, da bi bio emitovan u 23.30, podsjećaju hrvatski mediji.

Film Rajka Grlića je, prema rasporedu objavljenom jutros, trebalo da bude emitovan narednog četvrtka na HRT-u, a samo par sati kasnije ta najava je skinuta i postavljena je zamjena, odnosno najavljeno je emitovanje komedije Dalibora Matanića "Majstori" koja se ne bavi političkim temama, piše Novi list.

Bonus video: