Damir Čakar u Dnevnici: Radio sam sve od srca

Poziv da učestvuje u ovoj humanitarnoj akciji prihvatio je, kaže, bez razmišljanja, jer je pratio i prethodne sezone
371 pregleda 3 komentar(a)
Damir Čakar, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Damir Čakar, Foto: TV Vijesti (Screenshot)
Ažurirano: 27.12.2017. 08:03h

Fudbalski reprezentativac Jugoslavije Damir Čakar akter je Dnevnice koja će biti večeras prikazana na kanalu Televizije Vijesti.

Poziv da učestvuje u ovoj humanitarnoj akciji prihvatio je, kaže, bez razmišljanja, jer je pratio i prethodne sezone.

“Volim emisije toga tipa, zaista je lijepa stvar. Gledao sam neke od prethodnih, mada moram priznati ne redovno”, iskren je Čakar kojem najrazličitiji fizički poslovi na snimanju nijesu teško pali.

“Kad imate volju i želju da izvršite dati zadatak, ništa nije teško. Motivacija je još veća kad znate da radite lijepu stvar i pomažete nekom. Imao sam pred sobom cilj, radio sam sve od srca tako da ništa nije moglo da me odvrati od njega”, navodi Čakar, dodajući da poslodavci za koje je tog dana radio, nijesu bili pretjerano zahtjevni.

“Bili su veoma korektni, pa je moj radni dan zahvaljujući i tom dijelu bio lijep i uspješan”, pohvalio se sagovornik Vijesti. Ni vremenski uslovi tog dana mu nijesu išli na ruku, u Pljevljima je bilo hladno i sniježno.

Kako kaže, ne postoji zadatak koji ga je posebno namučio.

“Ponešto novo sam naučio, ali ne i kako se mijenja guma, iako mi je to bio jedan od zadataka”, kroz smijeh priznaje Čakar. Proslavljeni fudbalski as rado prihvata učešće u humanitarnim akcijama.

“Nažalost, ima zloupotreba, ali na svu sreću Crna Gora je mala pa je sve nekako povezano. Volim da pomažem drugima, zato i ne biram, već se uvijek odazivam”, iskren je Čakar.

Posjeta porodici za koju je radio tog dana takođe je prošla emotivno, a najmađi članovi su mu se posebno obradovali.

“Prepoznala su me ta dva dječaka, i vidio sam da im je bilo drago, ali i neobično u mom društvu”, prisjeća se on.

Čakar je ponosan i na Pljevljake koji su donacijama dali svoj doprinos u prikupljaju veće dnevnice.

“Malo je vremena bilo da se sve organizuje, ali sam srećan je su se ljudi uključili tako da samo uspjeli da prikupimo zavidnu cifru zbog koje mogu biti samo zadovoljan”, rekao je bivši fudbaler.

Bonus video: