Bindžujte sve epizode serije „Vikend sa ćaletom“ samo uz Telemach

Korisnici EON platforme, kao i Total TV korisnici preko EON aplikacije, imaju mogućnost kupovine svih epizoda za 5.50 eura preko Moj Telemach portala, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra

41330 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemah
Foto: Telemah

Nakon velikog uspjeha domaćeg filma „Vikend sa ćaletom“, koji je proglašen za najgledaniji u 2020. godini, počinje sa emitovanjem i istoimena serija na kanalu Nova S. Svih sedam epizoda odjednom, Telemach korisnici već danas mogu da gledaju u posebnom katalogu u Video klubu „Vikend sa ćaletom“.

Srednjovječni beogradski kriminalac Kašika (Nenad Jezdić), predosjećajući da mu se bliži kraj, pokušava da po ubrzanom kursu nadoknadi propušteno vrijeme sa sinom i u njega utisne sve ono što on smatra važnim za život, kroz sada već kultnu repliku: „U životu ili jašeš ili te drugi jašu“.

U „tužnoj komediji“ o odnosu oca i sina glavne uloge igraju Nenad Jezdić, Bane Vidaković, Miodrag Miki Krstović, Boris Milivojević, a u jednoj od najemotivnijih scena pojavljuje se i Džej Ramadanovski.

Kako da bindžujete cijelu seriju?

Korisnici EON platforme, kao i Total TV korisnici preko EON aplikacije, imaju mogućnost kupovine svih epizoda za 5.50 eura preko Moj Telemach portala, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra.

Cijela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Serija će se emitovati svakog ponedjeljka u 21 čas na kanalu Nova S, a pretpremijera nove epizode svakog petka biće postavljena u Nova S Play katalogu u Telemach Video klubu i na portalu nova.rs.

Film i serija nastali su u produkciji „Brigade“, u saradnji sa kompanijom United Media i FCS.

Za sve dodatne informacije pozovite 1800 ili posjetite sajt telemach.me.