Jovani i Gavrilu ulaznice za film "Niko"

Dobitnik Emija Bob Odenkirk u filmu "Niko" glumi Hača Mansela, potcijenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća

3195 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Cineplexx
Foto: Cineplexx
Ažurirano: 21.04.2021. 13:34h

Jovana Dubak i Gavrilo Vuković osvojili su po dvije ulaznice za projekciju filma "Niko" u četvrtak, 22. aprila u 20.15 sati, u bioskopu Cineplexx Delta City.

Dobitnicima želimo lijep provod!

Dobitnik Emija Bob Odenkirk u filmu "Niko" (krimi drama/triler) glumi Hača Mansela, potcijenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća.

"Ponekad je čovjek kojeg ne primjećuješ najopasniji od svih. Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će spriječiti ozbiljno nasilje. Posljedice incidenta podudaraju se sa Hačijevim dugo tinjajućim bijesom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne vještine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hač mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika i bude siguran da ga više nikada niko neće potcijeniti kao da je niko", navodi se u opisu filma.

Bonus video: