HOLIVUDSKA GLUMICA O HAKERSKOM SKANDALU

Dženifer Lorens: Cijela planeta mogla me je vidjeti golu

"Neko mi je, prije oko godinu i po dana, rekao kako je divno što sam dobar uzor djevojčicama. Morala sam da se zaključam u kupatilo kako bih otplakala, jer sam se osjećala kao prevarant", rekla je glumica
229 pregleda 1 komentar(a)
Dženifer Lorens, Foto: Reuters
Dženifer Lorens, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.02.2019. 10:09h

Oskarovka Dženifer Lorens pričala je o skandalu iz 2014, kada je haker objavio njene privatne fotografije na kojima je potpuno gola.

"Kada sam bila hakovana, to je bilo osjećanje ranjivosti koje se ni sa čim ne može uporediti. Osjećala sam se kao da me grupno siluje cijela planeta. Nije postojala osoba na svijetu koja uz pomoć samo nekoliko klikova nije mogla da me vidi golu", rekla je ona za "Holivud riporter".

"Mislila sam da će se, ako odem negdje na roštilj ili zabavu, pojaviti neko sa slikama na telefonu i svima ih pokazati. Zaista mi je bilo teško da cijelu stvar procesuiram", rekla je ona.

Lorens je priznala da je zbog hakerskog skandala imala i teške trenutke.

"Neko mi je, prije oko godinu i po dana, rekao kako je divno što sam dobar uzor djevojčicama. Morala sam da se zaključam u kupatilo kako bih otplakala, jer sam se osjećala kao prevarant", rekla je ona.

Lorensova, koja je osvojila Oskara za film koji je producirao Harvi Vajnstin optužen za višedecenijsko zlostavljanje žena, iskoristila je priliku da kaže da sa njim nije imala neprijatno iskustvo.

Haker Edvard Madžerčik (39) osuđen je početkom ove godine na devet mjeseci zatvora zbog neovlašćenog upadanja u naloge više od 300 ljudi, među kojima su mnoge poznate ličnosti.