“To je imalo toliko smisla da bi se žrtvovala..."

Na ulogu “Crne udovice” Skarlet čekala 10 godina

Holivudska glumica deceniju priželjkivala film o junakinji Nataši Romanof

1984 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Glumica Skarlet Johanson u nedavnom intervjuu za “Entertainment Tonight” otkrila je da je film “Crna udovica” (Black Widow), u kojem tumači ulogu glavne junakinje Nataše Romanof, čekala deset godina.

Johanson je otkrila da je Kevin Fajg, reditelj i šef Marvel Studija, još nakon izlaska prvog filma Avengersa 2012. godine obećao zaseban film koji će se fokusirati na priču Nataše, koju tumači upravo ona.

“Svi smo se dobro zabavljali, a Fajg i ja sjedjeli smo jedno preko puta drugog za stolom i počeli smo da razgovaramo o mogućnosti samostalnog filma čija će središnja tema biti Nataša”, pojasnila je glumica.

“Čekala sam telefonski poziv oko 10 godina, samo sam čekala Kevina Fajga. Samo 10 godina čekanja”, kazala je Johanson.

Napomenula je da joj je drago što je projektu trebalo vremena da se ostvari, rekavši da bi samostalni film bio sasvim drugačiji od ovog koji sada radimo.

Johanson kaže da cijeni kako je Natašina priča završila i dodaje: “To je imalo toliko smisla da bi se žrtvovala, ne samo za veće dobro čovječanstva, već zapravo i za svoje prijatelje”. “Crna udovica” u bioskope i na Disney+ stiže 9. jula.