Miraj Grbić u "American Horror Story"

"Nedavno sam u Sijetlu snimao i pilot za novu seriju za Adult Swim Network"
322 pregleda 2 komentar(a)
Miraj Grbić, Foto: Promo
Miraj Grbić, Foto: Promo
Ažurirano: 21.11.2017. 16:54h

Bosanskohercegovačkog glumca Miraja Grbića, koji je simpatije publike širom regiona pobrao zahvaljujući ulozi Čombea u sitkomu “Lud, zbunjen, normalan”, publika će moći da gleda u sedmoj sezoni popularne serije "American Horror Story".

Ovu vijest glumac je objavio na svom Instagram profilu, što je obradovalo brojne njegove pratioce.

Riječ je o projektu koji je svake godine sve popularniji i koji je već nakon prve sezone 2011. bio najgledanija serija kablovskih televizija. U njemu iz sezone u sezonu gledaoci se upoznaju sa novom pričom.

“Nedavno sam boravio u Sijetlu, u Vašingtonu, gdje smo snimali pilot za novu seriju za „Adult Swim Network“. Nakon toga vratio sam se u Los Anđeles, odmorio se nekoliko dana i opet nastavio sa snimanjima“, ispričao je Grbić za Dnevni avaz.

Glumačku postavu u “American Horror Story" čine Dilan Makdermot, Koni Briton, Taisa Farmiga, Džesika Leng. Njima se pridružio i Grbić, koji će glumiti Vojteka Frikovskog.

Grbić sa suprugom, hrvatskom glumicom Marijom Omaljev od 2003. godine živi u Americi. Osim TV i filmske, Grbić u SAD gradi i profesorsku karijeru na dramskoj akademiji „New York Film Academy“. Između ostalog, pojavio se u četvrtom dijelu popularne filmske franšize “Nemoguća misija”.

Bonus video: