"Zlogonje" večeras na Kanli kuli

Premijera filma Raška Miljkovića biće održana u 21 sat
0 komentar(a)
Zlogonje
Zlogonje
Ažurirano: 06.08.2018. 07:33h

Crnogorska premijera filma “Zlogonje” Raška Miljkovića biće održana večeras u 21 sat na Kanli kuli u okviru takmičarske selekcije dugometražnog igranog filma na 32. Filmskom festivalu Herceg Novi – Montenegro film festival. U istoj selekciji, u 22.30 časova na Kanli kuli se prikazuje “Godina majmuna” Vladimira Blaževskog.

Na Tvrđavi Forte mare, u 21 sat, u selekciji Kino Evropa, biće prikazan film “Istorija ljubavi” Sonje Prosenc, a u 22.45 “Bez dodira” Adine Pintilie koji je osvojio Zlatnog medvjeda na 68. Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.

U Dvorani park, u ponoć, u okviru “Ponoćnih projekcija”, na repertoaru je “Eerlezi rising” Lazara Bodrože.

U okviru takmičarske selekcije dokumentarnih filmova, prikazuju se: “Planina” Gregoara Ferbeka, “Crna linija” MarkaOlekse i Frančeske Skalizi, “Rim – Atina (ljubav u vrijeme Mikonosa)” Tomasa Kinstlera, “Unutrašnjost i spoljašnjost” Ašikea Mostafe, “19 876 koraka u Aušvicu-Birkenau” Johane Bernhardson, “Ljeto sa 10 godina” Čena Haoa.

U Dvorištu kuće Iva Andrića od 21 sat: “Doma za božić”Tomislava Đurineca, “Ljubav” Dušana Zorića, ”Sami” Nikole Vučinića i “Jadi mladog Ljubića” Zvonimira Grujića. Najavljeni su i brojni gosti.

Bonus video: