Spejsijev ugovor može dovesti do ukidanja "Kuće od karata"

Kevin Spejsi nema klauzulu o moralu u svom ugovoru, stoga ne može biti izbačen iz serije na osnovu nedavnih optužbi upućenih na njegov račun
67 pregleda 0 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Screenshot (YouTube)
Kevin Spejsi, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.11.2017. 21:07h

Ugovor koji Kevin Spejsi ima mogao bi da natjera Netflix da ukine seriju "Kuća od karata", jer ne mogu da izbace njegov lik iz serije.

Iako su prvobitno planirali da jednostavno izbace njegov lik iz serije, sada se čini da Netflix i Media Rights Capital to neće moći tako lako da urade, prenosi N1.

Kevin Spejsi nema klauzulu o moralu u svom ugovoru, stoga ne može biti izbačen iz serije na osnovu nedavnih optužbi upućenih na njegov račun.

U ugovoru stoji da glumac može biti otpušten samo u slučaju da je "nedostupan" ili "onemogućen", što se ne može odnositi na Spejsija, imajući u vidu da trenutno traži pomoć u Arizoni.

"Dok traje istraga o ozbiljnim optužbama koje se tiču ponašanja Kevina Spejsija na snimanju serije "Kuća od karata", on je suspendovan. Bezbjedno okruženje za rad nam je uvijek bilo najvažnije", saopšteno je iz kompanije Media Rights Capital.

Bonus video: