Helen Miren bi da glumi Donalda Trampa

Trampa već više decenija, i prije nego što je postao američki predsjednik, imitiraju i parodiraju razni zabavljači i glumci
53 pregleda 0 komentar(a)
Helen Miren, Foto: Shutterstock
Helen Miren, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.11.2017. 10:46h

Britanska oskarovka Helen Miren u nedavnom je govoru pred polaznicima Škole za film i televiziju Lojola Merimaunt univerziteta u Los Anđelesu izjavila da bi jako voljela da glumi američkog predsjednika Donalda Trampa, prenosi Variety.

“Mislim da bih bila vrlo komična kao Tramp. Evo već imamo gotovo istu frizuru. Koji fascinantan lik i nevjerovatan karakter. Zapravo je stvaran lik, a stvarni je život puno zanimljiviji od svega što možemo izmisliti. Rekla bih da ima izvjesnu šekspirijansku crtu. Zapravo je izvrstan šekspirijanski lik, a možda će završiti i šekspirijanskim padom…, ne znam, ali u svakom slučaju poseban lik”, rekla je Miren.

“Iskreno, čini mi se da ne bi bilo previše teško doprijeti u njegovu psihu. Ne znam o njemu puno, ali kad bih ga glumila najprije bih dobro proučila njegovo školovanje, porodicu, majku, oca…, odnosno kakav je bio kao dijete, jer to je dijete još prisutno u njemu”, ocijenila je Miren.

Trampa već više decenija, dakle i prije nego što je postao američki predsjednik, imitiraju i parodiraju razni zabavljači i glumci. Među njima su Alek Boldvin, Džimi Felon, Džoni Dep, Derel Hemond, čak i Meril Strip.

Bonus video: