"No Time To Die"

Svjetska premijera filma o Džejmsu Bondu 28. septembra u Londonu

Svjetska premijera je prvobitno bila zakazana za 31. mart 2020. godine u Londonu, ali je nekoliko puta odlagana zbog epidemije koronavirusa

8787 pregleda 3 komentar(a)
Foto: 007.com
Foto: 007.com

Svjetska premijera novog filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu (James) "No Time To Die" biće 28. septembra u Londonu, saopštili su danas protagonisti filma.

Ostvarenje će dva dana kasnije biti u bioskopima.

Svjetska premijera je prvobitno bila zakazana za 31. mart 2020. godine u Londonu, ali je nekoliko puta odlagana zbog epidemije koronavirusa.

Premijera je zakazana za utorak, 28. septembar u Rojal Albert holu (Royal Hall), prestižnoj koncertnoj dvorani koja može da primi gotovo 6.000 ljudi.

Na premijeri će biti producenti filma, reditelj Keri Džodži Fukunaga (Cary Joji Fukunaga) i glavni glumac Danijel Krejg (Daniel Craig).

U najnovijem filmu, koji bi trebalo da bude posljednji za Krejga, čuveni agent 007 je prestao sa aktivnostima u tajnoj službi i konačno uživa u mirnom životu na Jamajci. Međutim, njegov duševni mir brzo se prekida kada njegov stari prijatelj iz CIA-e Feliks Lejter (Felix Leiter) dolazi da ga zamoli za pomoć.

Zlikovca u filmu igra Amerikanac egipatskog porekla Rami Malek koji je 2019. godine osvojio Oskara za najboljeg glumca za ulogu pjevača rok grupe "Kvin" (Queen) Fredija Merkjurija (Freddie Mercury).

Glavnu pjesmu filma "No Time To Die" izvodi mlada američka pjevačica Bili Ajliš (Billie Eilish).