Telemach bindžovanje se nastavlja

Pogledajte sve epizode nove serije „Kljun“

Cijela sezona dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge

34349 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Prva regionalna serija koja se našla u selekciji prestižnog međunarodnog festivala serija u Kanu - „Kljun“ od danas je dio Telemach ponude. Svih 10 epizoda odjednom, bez prekidanja i reklama, Telemach korisnici od danas mogu da gledaju u okviru istoimenog bindž kataloga „Kljun“.

Serija je nastala po scenariju Ljubice Luković i Matije Dragojevića, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića, a u produkciji kompanije United Media. Uloge su povjerene Ivani Vuković, Stefanu Vukiću, Ljiljani Blagojević, Dragoljubu Mićku Ljubičiću, Nataši Tapušković, Dreni Mršić i mnogim drugima.

Mlada i ambiciozna detektivka Sonja Kljun dobija zadatak da ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, koje će razotkriti tajne misteriozne organizacije, ali i Sonjine prošlosti.

Korisnici Telemach usluga seriju mogu da gledaju preko EON platforme, kao i putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 3,90 eura preko MojTelemach portala, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra.

Cijela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve dodatne informacije pozovite 1800 ili posjetite sajt telemach.me.

Preporučujemo za Vas