Pogledajte sve epizode nove serije „Kljun“

Cijela sezona dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge

34888 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Prva regionalna serija koja se našla u selekciji prestižnog međunarodnog festivala serija u Kanu - „Kljun“ od danas je dio Telemach ponude. Svih 10 epizoda odjednom, bez prekidanja i reklama, Telemach korisnici od danas mogu da gledaju u okviru istoimenog bindž kataloga „Kljun“.

Serija je nastala po scenariju Ljubice Luković i Matije Dragojevića, u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića, a u produkciji kompanije United Media. Uloge su povjerene Ivani Vuković, Stefanu Vukiću, Ljiljani Blagojević, Dragoljubu Mićku Ljubičiću, Nataši Tapušković, Dreni Mršić i mnogim drugima.

Mlada i ambiciozna detektivka Sonja Kljun dobija zadatak da ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, koje će razotkriti tajne misteriozne organizacije, ali i Sonjine prošlosti.

Korisnici Telemach usluga seriju mogu da gledaju preko EON platforme, kao i putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 3,90 eura preko MojTelemach portala, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra.

Cijela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge.

Za sve dodatne informacije pozovite 1800 ili posjetite sajt telemach.me.