Najtraženiji TV sadržaj na dva televizora, uz besplatnu instalaciju

Gledajte najgledanije sportske događaje i ostale popularne sadržaje

15750 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Telemach kompanija saopštila je danas da svi novi korisnici satelitske Total TV usluge, bilo gdje u Crnoj Gori, mogu da gledaju najtraženije TV kanale na dva televizora u kući za samo 5,90 eura mjesečno narednih 12 mjeseci u okviru Total TV Start ili Premium paketa. Pored toga, dobijaju i Pink paket 24 mjeseca promotivno.

Samo na Sport Klubu svi korisnici mogu da gledaju najtraženije sportske sadržaje Premijer ligu, Bundesligu, Evroligu, Evrokup i druge najpopularnije sportske događaje.

Bilo gdje u Crnoj Gori, korisnici uz Total TV uslugu mogu da gledaju najtraženiji TV sadržaj - emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, “Utisak nedelje”, “Među nama”, “Balkanskom ulicom” i druge na Nova M i Nova S.

Telemach korisnici svih TV usluga mogu da bodre naše fudbalere na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022! Crna Gora igra protiv Norveške, Turske, Holandije, Gibraltara i Letonije, a utakmice mogu pratiti uživo na Nova M kanalu.

Uz ovu Total TV akciju, na jednom televizoru korisnici mogu da gledaju utakmicu, a na drugom omiljenu TV emisiju, dok novu seriju Kljun mogu da bindžuju preko EON mobilne aplikacije na jednom omiljenom uređaju (mobilnom telefonu, tabletu ili računaru) u Video klubu u kome ih čeka i drugih 8.500 naslova.

Za više informacija posjetite totaltv.tv/me ili pozovite Kontakt centar na 1800.