deset epizoda

Netfliks najavio “Vesele devedesete”

Novu seriju će nadgledati originalni producenti serije "Vesele sedamdesete" Boni Tarner i Teri Tarner, dok će glumiti stari članovi glumačke posade, Kurtvod Smith i Debra Džo Rap

3424 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Čelnici mreže “Netfliks” najavili su nastavak serije “Vesele sedamdesete” koja će se zvati “Vesele devedesete”.

Serija je pratila živote prijatelja tinejdžera u izmišljenom gradu u Viskonsinu, a u njoj su glumili Toper Grejs, Mila Kunis i Ešton Kučer. Prikazivala se od 1998. do 2006. godine.

Novu seriju će nadgledati originalni producenti Boni Tarner i Teri Tarner, dok će glumiti stari članovi glumačke posade, Kurtvod Smith i Debra Džo Rap.

”Vesele devedesete” će se odvijati u Viskonsinu 1995. godine te prate Leju, kćerku Erika i Done. Ona se zbližava s novom generacijom mladih ljudi iz Point Plejsa pod budnim očima bake Kiti i dede Reda.

”Vesele devedesete” će biti serija od 10 epizoda, saopštili su iz Netfliksa.

”Vesele sedamdesete” bile su pokretač karijera mlade glumačke postave, koja je u Holivudu postigla drugačije nivoe uspjeha. Kučer (43) i Kunis (38) postali su velike zvijezde, a danas su u braku i imaju dvoje djece.

U seriji su takođe glumili Deni Masterson, Vilmer Valderama i Lisa Robin Keli. Masterson (45) trenutno čeka suđenje na temelju optužbi o silovanju u Los Anđelesu.

Preporučujemo za Vas