Danica Maksimović: I Srbija ima Vajnstina

Ranije je i glumica Jelisaveta Seka Sablić govorila da je da su se slične afere dešavale iza kamere i prije nego što je započela karijeru, rekavši da se to odnosilo na "partizanske reditelje"
240 pregleda 3 komentar(a)
Danica Maksimović, Foto: Printscreen (YouTube)
Danica Maksimović, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 06.11.2017. 17:35h

Dok Holivud potresaju afere o seksualnom nasilju, zlostavljanju i pedofiliji i cijeli svijet bruji o Harviju Vajnstinu i Kevinu Spejsiju glumica Danica Maksimović kaže da i u Srbiji postoje slučajevi zlostavljanja, te da je prisustvovala kastingu organizovanom u privatnom stanu, piše Nedeljnik.

"Prisustvovala sam kastingu u potkrovlju kad se od mene i koleginica koje su došle tražilo da se skinemo. Naravno, to sam odbila", kaže glumica.

Ona, ipak, smatra da o ovdašnjim "Vajnstinima" ne vrijedi govoriti, te da to nikog ne zanima,

"Slično se dešava i kod nas, i mojim koleginicama i meni. Ali, šta mi vrjiedi da pričam o tome? Kao da bi se neko time bavio. Znate li koliko žena pati u svojim porodicama, jer siledžije brzo puštaju iz zatvora i oni nastavljaju da se iživljavaju nad žrtvama" rekla je Danica Maksimović za magazin "Glorija".

Ranije je i glumica Jelisaveta Seka Sablić govorila da je da su se slične afere dešavale iza kamere i prije nego što je započela karijeru, rekavši da se to odnosilo na "partizanske reditelje".

Bonus video: