”Čendler” piše autobiografiju

Glumac Metju Peri otkriće u knjizi sve što se dešavalo “iza scene” tokom snimanja serije “Prijatelji”

2731 pregleda 0 komentar(a)
Foto: timeincuk.net
Foto: timeincuk.net

Glumac Metju Peri, širom svijeta poznat kao Čendler, njegov lik iz “Prijatelja”, piše autobiografiju koja će se fokusirati upravo na period dok je snimao epizode popularne serije.

Ovaj 52-godišnjak će u autobiografiji pisati o dijelu života koji je proveo snimajući seriju “Prijatelji”, te obećava budućim čitateljima da će ih odvesti “iza scene” i otkriti šta se dešavalo dok je u seriji igrao ciničnog Čendlera.

Američki mediji spekulišu da je Peri dobio sedmocifreni honorar za pisanje autobiografije, a iz izdavačke kuće Macmillan’s Flatiron Books koja je dobila svjetska prava na knjigu, kažu da će to biti štivo koje “fanovi ‘Prijatelja’ dugo čekaju”.

S obzirom na to da će glumac progovoriti o problemima zavisnosti knjiga će takođe, kažu, biti važna svima koji vode slične bitke, za sebe ili voljene osobe.

”Treba nam humor, treba nam katarza i treba nam Metjuova lična priča ispričana njegovim glasom”, izjavila je predstavnica izdavača Megan Linč.

Ponovno okupljanje ekipe popularnog sitkoma tokom ove godine, još jednom je pokrenulo brojne priče o Perijevom zdravstvenom stanju, problemima sa alkoholom i drogama, pa i glasine da glumac nikad nije uspio izboriti se sa zavisnošću.

Pisalo se da je tokom snimanja bio težak sa saradnju kolegama, a po sopstvenom priznanju u nekim intervjuima, nije se sjećao snimanja polovine scena koje je kasnije gledao na malom ekranu.

U međuvremenu, na društvenim mrežama se vodio pravi rat između onih zgroženih njegovim propadanjem i onih koji su tražili da glumca ostave na miru.

”Bio sam u ‘Prijateljima’ od svoje 24 do 34 godine... Nas šestoro bili smo svuda. Gledano spolja, moglo se činiti kao da imam sve, a u stvari sam bio vrlo usamljen jer sam patio od alkoholizma”, ispričao je jednom prilikom Peri, dok je u drugom intervjuu tvrdio da nikad nije došao na posao pod uticajem alkohola ili droge.

”Bio bih strašno mamuran, do boli, ali radio sam. No, vremenom stvari su se toliko pogoršale da to više nisam mogao skrivati i svi su znali”, kazao je tada Peri i priznao da se baš ne sjeća otprilike tri godine, između treće i šeste sezone serije.

Navodno će u autobiografskoj knjizi sve ovo ispričati detaljno i otvoreno.

Bonus video: