Gal Gadot pregovara za ulogu u “Snježani”

Glumica poznata po ulozi Wonder Woman bi trebalo da tumači lik Zle kraljice

1705 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Glumica Gal Gadot navodno će ostvariti saradnju sa kompanijom Disney, jer trenutno pregovara o prihvatanju uloge u igranom filmu “Snježana” koji će uskoro početi da se snima, piše Deadline.

Iako su ljubitelji ekranizacija čuvenih bajki već dobili film “Snow White And The Huntsman” i nastavak tog ostvarenja koji je u bioskope stigao 2016. godine, a u produkciji Universal Pictures kompanije, Disney nastavlja da crpi ovu temu, a očekuje se da će ovo biti adaptacija popularnog crtanog filma iz 1937. godine.

Novu, igranu verziju bajke braće Grim, režiraće režiser Mark Veb, poznat po radu na filmu “Amazing Spider-Man”, koji je ovu informaciju potvrdio još u junu ove godine, a glumica Rejčel Zegler tumačiće glavnu junakinju.

”Rejčeline nevjerovatne vokalne mogućnosti su samo dio njenih talenata. Njena snaga, inteligencija i optimizam igraće veliki dio u ponovnom vraćanju Disneyevog klasika na velika platna”, kazao je tada Veb.

Kao interesantan podatak izdvaja se činjenica da će ovo biti najveći raspon između originalnog crtanog filma i igrane verzije, jer ukoliko nova “Snježana” stigne u bioskope 2022. godine, između nje i “Snježane i sedam patuljaka” biće period od 85 godina.

Takođe, originalni film iz 1037. godine, tada je bio veliki bioskopski hit, pa ne čudi što američki producenti ne odustaju od ove priče još uvijek.

Gadot, koja je najpoznatija po tumačenju lika Wonder Woman, i ranije je imala neku vrstu saradnje sa Disneyem, s obzirom na to da se pridružila 20th Century Films kompanijom za potrebe filma po romanu spisateljice Agate Kristi “Smrt na Nilu”, svega pola godine nakon što su se ove dvije produkcije spojile.

Prije ove glumice, glas Zloj kraljici koja jabukom pokušava da otruje princezu pozajmila je Lusil la Vern, dok je Šarliz Teron tumačila ovu antijunakinju u novim filmovima “Snow White And The Huntsman”.

Ovo ipak nisu jedini filmovi u kojima se pojavljuje lik Snježane, a izdvaja se i serija ABC televizije “Once Upon A Time” (Jednom davno), koja je obuhvatila sve poznate bajke i pretočila ih u jednu koja se odvija u modernom vremenu. U toj seriji Zlu kraljicu igra Lana Parila.

Gadot trenutno igra u Netflixovom filmu “Red Notice”, gdje su joj partneri Rajan Rejnolds, Dvejn The Rock Džonson i Rita Ajra.

Bonus video: