pregovori sa monikom beluči u toku

Boldvin i Medsen u Južnom vetru

Svjetske zvijezde u nastavku jedne od najgledanijih srpskih serija, a pored holivudskih glumaca biće angažovani i ruski

1938 pregleda 1 komentar(a)
Boldvin, Foto: Shutterstock
Boldvin, Foto: Shutterstock

Vilijam Boldvin glumiće u drugoj sezoni serije “Južni vetar”, a pregovori s Monikom Beluči su u toku, otkrio je reditelj Miloš Avramović.

”Izuzetno mi je drago što će Vilijam Boldvin i Majkl Medsen biti dio serije ‘Južni vetar’. Ovo je prvi put poslije mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja s njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde”, rekao je Avramović za srbijanske medije.

Dodao je da su njih dvojica već potpisali ugovore, a da će Monika Beluči to vjerovatno uskoro učiniti.

”S Monikom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji”, dodao je.

Otkrio je da će u nastavku ove priče upravo holivudske zvijezde Boldvin i Medsen glumiti američke agente.

”Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe”, zaključio je Avramović.

Trenutno se u bioskopima širom regiona prikazuje film “Južni vetar 2: Ubrzanje”, i kako prenose mediji, obara rekorde gledanosti.

Miloš Biković, koji u seriji i filmu igra glavnog junaka Petra Maraša, naveo je da će u drugoj sezoni igrati i glumačke zvijezde iz Rusije.

”U drugoj sezoni serije pojaviće se i ruske zvijezde. Uskoro ćemo otkriti i koji će sve glumci učestvovati u ovom projektu i učiniti ga još kvalitetnijim, boljim i većim”, ispričao je Biković, a prenose srpski mediji.

Preporučujemo za Vas