"bilo bi veoma zabavno snimiti još avantura"

Povratak Neša Bridžisa

Don Džonson se vratio svom omiljenom liku, policajcu iz serije “Poroci Majamija”, a ovoga puta avanture će biti prikazane kroz film “Nash Bridges: The Movie”

6177 pregleda 7 komentar(a)
Džonson, Foto: Shutterstock
Džonson, Foto: Shutterstock

Poznati američki glumac Don Džonson osvojio je svijet 1996. godine ulogom Neša Bridžisa u seriji “Poroci Majamija”, a sada se, u 71. godini vraća ulozi policajca koja ga je proslavila.

Džonson je povratak ovoj seriji nakon 20 godina pauze potvrdio u intervjuu za “NewYork Times”.

”Volim njegov karakter. U jednom trenutku je dobro raspoložen i šali se, a već u sljedećem je ozbiljan. A ja sam se zapitao da li ponovo mogu da prenesem taj duh”, obrazložio je glumac, dodajući da mu je upravo Neš Bridžis omiljeni lik u karijeri.

Kako je kazao, volio bi da vidi i gdje je policijski inspektor i amater mađioničar koji je patrolirao u žutom automobilu kroz San Francisko, završio nakon 20 godina.

”Zamišljam da je još uvijek u formi i sposoban da obavlja svoj posao. Takođe, mislim da je mnogo mudriji i pažljiviji, ali da je i dalje u stanju da kriminalcima utjera strah. Ipak, mislim da bi sada prvo dobro razmislio prije nego što bi napravio takav potez”, ispričao je Džonson.

Nakon prvobitnih šest, veoma uspješnih sezona, Neš Bridžis ovoga puta dolazi na velika platna bioskopa, s obzirom na to da će Džonson snimiti film “Nash Bridges: The Movie” koji će premijerno biti prikazan večeras u Sjedinjenim Američkim Državama.

Za scenario je bio zadužen Dejmon Lindelof, koji ističe da nikoga drugog nisu mogli zamisliti u ulozi Neša Bridžisa, osim Džonsona.

”Serija je imala dobre kritike i gledanost tokom svih šest sezona, rije nego što smo morali da zaključimo snimanje 2001. godine, kao rezultat nesloge između CBS kanala i Paramount kompanije, koje su bile producenti serije. Sve to, ostavilo je gorak ukus u ustima kako nas, tako i publike. Film bi trebalo to da ispravi”, ispričao je scenarista.

”Džonson ima čvrst i zaštitnički stav prema svom liku, pa zato ni on, ni mi, nismo mogli zamisliti nekoga drugog kako tumači Neša Bridžisa”, dodao je on.

Ukoliko film bude probudio interesovanje publike, ekipa bi mogla da se odluči i na nove sezone serije.

”To je vjerovatno uvijek bilo u našoj podsvijesti. Ako sve prođe kako treba i brojke budu dobre, bilo bi veoma zabavno snimiti još avantura”, nagovijestio je Džonson.

Preporučujemo za Vas