SPUSTIO SAM GARD

Bredli Kuper otkrio kako se odbranio od napadača sa nožem

Osjetio sam da mi neko prilazi, ali sam mislio da želi da se slika sa mnom, a onda sam shvatio da nije prijateljski raspoložen

2099 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Nathan Denette
Foto: Nathan Denette

Glumac Bredli Kuper je nedavno, gostujući u potkastu "Armchair Expert" otkrio jednu od najopasnijih situacija u kojima se našao - kada je nepoznati čovjek sa nožem u njujorškom metrou pokušao da ga opljačka.

"Našao sam se ispred noža. Shvatio sam da sam se previše opustio u tom gradu. Spustio sam gard", prisjetio se 46-godišnji Kuper, a zatim prepričao šta se dogodilo te 2019. godine, kada je išao po svoju ćerku Leu koja je bila u školi.

"Osjetio sam da mi neko prilazi, ali sam mislio da želi da se slika sa mnom, a onda sam shvatio da nije prijateljski raspoložen. Pogledao sam dolje i vidio da je nož uperen u mene, a onda sam ga pogledao u oči i bio iznenađen koliko je mlad", kazao je on.

"Imao sam slušalice u ušima, pa nisam mogao ništa da čujem", kazao je glumac i dodao da je "uspio da onesposobi napadačevu ruku sa nožem, uz pomoć lakta".

"Preskočio sam preko ograde, izvadio mobilni telefon i dok je napadač bježao, uspio sam da ga uslikam. Kasnije, kada je došla policija pokušavao sam da im pokažem fotografije, ali su me oni uporno prekidali pitanjem - da li sam povrijeđen", prisjetio se on.