Loše reakcije na novi dio filma "Sam u kući": "Zašto ovaj film uopšte postoji?"

U novom dijelu dječaka glumi Arči Jejts, koji je široj publici postao poznat kada se pojavio u filmu „Jojo Rabbit“ koji je bio nominovan za Oskara

6895 pregleda 2 komentar(a)
Scena iz filma, Foto: Printscreen YouTube
Scena iz filma, Foto: Printscreen YouTube

U novembru počeo je da se prikazuje šesti nastavak franšize "Sam u kući" pod nazivom "Home Sweet Home Alone", u pitanju je svojevrsni rimejk prvog filma, no čini se da obožavaoci nisu oduševljeni ovim nastavkom.

Ovo je posljednji u nizu pokušaja da se od snimanja rimejka originalnog filma dodatno zaradi, ali čini se da to nikome ne polazi za rukom.

Originalni nastavci ove božićne priče, u kojima je nestašnog dječaka tumačio Mekoli Kalkin, i dalje važe za nezaobilazne filmove tokom praznika, dok nijedan od kasnijih pokušaja nije uspio da ostvari taj kultni status.

U novom dijelu dječaka glumi Arči Jejts, koji je široj publici postao poznat kada se pojavio u filmu „Jojo Rabbit“ koji je bio nominovan za Oskara.

„Pogledao sam ga jer sam hto da vidim da li je toliko loš koliko kažu kritičari, čini se da su bili u pravu“, „Je li ovo horor film? Glumci su jako loši, ali film je daleko gori od glumačke ekipe“, „Prestanite da se zezate sa našim djetinjstvom i uspomenama. Pustite klasike. Prestanite da radite rimejkove koji su čisto smeće poput ovoga. Užasno“, „Dosad najgori dio franšize“, „Zašto ovaj film uopšte postoji?“, neke su od kritika.

Na popularnom sajtu imdb ovaj film trenutno je ocijenjen ocjenom 3,5.

Bonus video: