Stižu nove epizode serija "Stranger Things" i "The Witcher"

Serija koja će prva imati premijeru već 14. januara je "Archive 81", čija je radnja bazirana na istoimenom podkastu, a prati lik Dena koji preuzima posao obnavljanja zbirke oštećenih video kaseta iz 1994. godine

1374 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Trenutno najpopularnija striming platforma Netflix najavila je veliki broj novih serija, ali i novih sezona već popularnih priča koje su pratili njihovi korisnici.

Serije koje publika može očekivati su "Stranger Things", "All of Us Are Dead", "Army of the Dead: Lost Vegas", "The Cuphead Show", "Cyberpunk: Edgerunners", "First Kill", "The Witcher: Blood Origin", "Magic: The Gathering", "Resident Evil" i mnoge druge.

Serija koja će prva imati premijeru već 14. januara je "Archive 81", čija je radnja bazirana na istoimenom podkastu, a prati lik Dena koji preuzima posao obnavljanja zbirke oštećenih video kaseta iz 1994. godine.

Dvije sedmice kasnije na Netflixu će se naći "In From the Cold" koji prati samohranu majku iz Amerike, koja je tokom odmora u Evropi prisiljena da se suoči sa svojom davno skrivenom prošlošću ruske špijunke.

Dugo očekivana serija "Vikings: Valhalla" premijerno stiže u februaru, ali i nova sezona serije "Raising Dion".

Bonus video: