POTVRDIO PREDSTAVNIK OSKAROVCA

Spejsi želi da ide na liječenje

Glumac je optužen da je seksualno uznemiravao reditelja Tonija Montanu i glumce Roberta Kavazosa i Entonija Repa kao i jednog čovjeka koji je želio da ostane anoniman
70 pregleda 1 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Reuters
Kevin Spejsi, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.11.2017. 09:54h

Kevin Spejsi traži psihološku "procjenu i liječenje", nakon višestrukih optužbi za seksualno uznemiravanje.

Predstavnik oskarovca izjavio je da će se glumac na neko vrijeme povući iz javnosti, prenosi australijski portal News.

"Kevin Spejsi će dati sebi vremena da potraži procjenu i lijčenje. Trenutno nemam više informacija", rekao je njegov predstavnik za magazin "Variety".

Spejsi je optužen da je seksualno uznemiravao reditelja Tonija Montanu i glumce Roberta Kavazosa i Entonija Repa kao i jednog čovjeka koji je želio da ostane anoniman.

Montana je izjavio da i danas pati od postraumatskog stres sindroma čije je posljedice osjetio nakon što ga je Spejsi "nasilno uhvatio za međunožje".

Kavazos je izjavio da je Spejsi "redovno vrijebao" mlađe glumce i da je jedini uslov bio da imaju "manje od trideset godina".

Sve je pokrenuo Entoni Rep koji je u jeku skandala sa producentom Harvijem Vajnstinom odlučio da progovori o tome kako ga je Spejsi seksualno uznemiravao osamdesetih kada je imao samo 14 godina.

Spejsi je tu priliku iskoristio da s javnošću podijeli da je homoseksualac i da se ne sjeća tog incidenta. Ipak, izvinio se Repu.