Monika Beluči pričala o starenju i svom izgledu

Komentarišući svoj izgled, otkrila je da izbjegava rigorozne treninge i stroge dijete, da voli vino i tjestenine i da povremeno odlazi na pilates

3315 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Italijanska glumica Monika Beluči, često osim pohvala na račun glume dobija i komplimente za mladalački izgled, pa je u intervjuu za Sunday Times Style Magazine, pričala o starenju kao prirodnom procesu života, ističući da ga se ne plaši.

Glumica je ujedno i pozirala za naslovnu stranu tog modnog časopisa.

Komentarišući svoj izgled, otkrila je da izbjegava rigorozne treninge i stroge dijete, da voli vino i tjestenine i da povremeno odlazi na pilates.

Ona je takođe istakla i da nije opsjednuta izgledom, te da je uvijek bila žena sa oblinama.

„Kada imate 50 ili 60 godina, nemate iste potrebe kao kada imate 20 godina. Godine nam daju drugačiju perspektivu", objasnila je ona.

Pričajući o svom iskustvu „Bond djevojke", italijanska glumica je napomenula da je njen kasting označio „veliku promjenu", dodajući da „ima toliko žena koje se osjećaju slobodno da stare na drugačiji način".

„Kada smo mladi imamo đavolsku ljepotu, što je sasvim prirodno, ali se moramo nositi i sa starošću, jer život ide dalje", poručila je Beluči.

Glumica je pričala i o ćerkama, odnosu sa bivšim suprugom Vensanom Kaselom, od koga se razvela 2013. godine, a od tada je bivši par pronašao ritam zajedničkog roditeljstva.

"Razdvojeni smo već dugo vremena, ali u isto vrijeme kada ste roditelj, vi ste roditelji za cijeli život", istakla je ona.

Bonus video: