Boljeli su je komentari da je izabrala karijeru umjesto majčinstva

"Te glasine o trudnoći i komentare da sam odabrala karijeru umjesto djece. Smetalo mi je to što te osobe nisu imale pojma što se događa u mom privatnom životu, kakvo mi je medicinsko stanje, zašto ne mogu... Mogu li imati djecu? Oni ne znaju ništa o tome"

2266 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Slavna glumica Dženifer Aniston, nedavno je u intervjuu za Hollywood Reporter otkrila kako je na nju uticalo okupljanje ekipe iz serije "Prijatelji" sa kojom je dostigla vrhunac slave.

Kako je ispričala, to što se ponovo našla u društvu glumaca koji su igrali u kultnoj seriji, podsjetilo ju je na ružne momente koji su se dešavali u periodu snimanja, a među njima su bile i optužbe javnosti da je žrtvovala šansu za majčinstvo zbog glumačke karijere i slave.

Ova 52-godišnja glumica istakla je da ljudi koji govore o njenom privatom životu ne znaju ništa ni o njoj, ni o njenom zdravstvenom stanju.

"Sve sam to shvatala vrlo lično. Te glasine o trudnoći i komentare da sam odabrala karijeru umjesto djece. Smetalo mi je to što te osobe nisu imale pojma što se događa u mom privatnom životu, kakvo mi je medicinsko stanje, zašto ne mogu... Mogu li imati djecu? Oni ne znaju ništa o tome", rekla je glumica i dodajući da su ti komentari bili "bolni" i "zlobni".

Ona je iskoristila priliku da se osvrne i na "dvostruke standarde", jer glumci ne prolaze kroz takva iskustva.

"Muškarci se mogu ženiti koliko god puta žele, mogu oženiti mlađu ženu od 20 ili 30 godina. Ženama u današnjem društvu i dalje to nije dopušteno i zbog takvih stvari ih osuđuju", istakla je Aniston.

Bonus video: