Kao mala sam bila zaljubljena u boks

Zaista razumijem taj borbeni duh. Naročito kao obojena žena koja pokušava da se probije do vrha u ovoj industriji, naročito uzevši u obzir da sam karijeru počela prije 30 godina

3042 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Netflix
Foto: Netflix

Glumica Hali Beri ne dobija dovoljno zasluga s obzirom na povrede koje dobija tokom snimanja, bilo da se radi o "Catwoman", "Gothica" ili "Die Another Day", a naročito u "Bruised" u kojem tumači lik MMA borca, piše AV Club.

"Veoma volim borilačke vještine. Kao mala sam bila zaljubljena u boks, pratila sam Muhameda Alija, Džoa Fajzera... sve najveće boksere", otkrila je glumica.

"Zaista razumijem taj borbeni duh. Naročito kao obojena žena koja pokušava da se probije do vrha u ovoj industriji, naročito uzevši u obzir da sam karijeru počela prije 30 godina. Tako da znam kako je boriti se", pojasnila je ona, a zatim otkrila zbog čega se toliko daje ulogama, da gotovo uvijek sa seta odlazi sa povredama.

"Mislim da sam oduvijek bila takva, još kao dijete. Bila sam gimnastičarka. Voljela sam da koristim snagu svog tijela, pa kada sam dobila priliku da to radim za potrebe moje glumačke karijere sve je išlo prirodno", pojasnila je Beri.

Osim što u "Bruised" igra glavnu ulogu, glumica se našla i u režiserskoj stolici, a film se može pogledati na strimign platformi Netflix.

Bonus video: