Želi da se povuče iz glume

Tom Holand prolazi kroz preuranjenu krizu srednjih godina, jer je glumac od jedanaeste godine

5746 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Marvel
Foto: Marvel

U susret premijeri filma "Spider-Man: No Way Home" koja je zakazana za 15. decembar, a u kojem tumači glavnog junaka Spajdermena, mladi glumac Tom Holand pričao je za Sky News o napuštanju glume kako bi "radio nešto drugo" i preuranjenoj krizi srednjih godina.

"NIsam siguran ni da li želim da budem glumac. Počeo sam da se bavim glumom kada sam imao 11 godina i nikada nisam radio ništa drugo, pa bih volio da se oprobam u drugim stvarima. Na neki način imam preuranjenu krizu srednjih godina", šaljivo je objasnio ovaj 25-godišnjak.

On je otkrio i da će se vratiti plesu (kao dječak je igrao Bilija Eliota), s obzirom na to da je dobio ulogu Freda Astera u biografskom filmu o tom glumcu i plesaču.

Film "Spider-Man: No Way Home" najveće je Marvelovo ostvarenje u ovoj godini, a dolazi nakon veoma uspješnog "Avengers: Endgame" iz 2019. godine.

U njemu će publika moći da vidi Pitera Parkera i njegov rivalitet sa Mistiriom, koji utiče ne samo na njega već i na njegovu djevojku i najbolje prijatelje.

Zbog velikog interesovanja javnosti za film, snimanje je, kaže Holand, bilo veoma stresno.

"Ljudi su bili uzbuđeni i zbog ranijih filmova, ali ne ovoliko. Ovo je na nivou 'Endgame' filma. Mislim da smo uradili sjajan posao i da će fanovi biti zadovoljni kada pogledaju film, ali to ne znači da je bilo manje stresno dok smo radili, jer su očekivanja velika", ispričao je on.

Za sada se zna i da će u filmu Piter pokušati da obriše sjećanja svojih prijatelja kako bi zaboravili da je on Spajdermen, a kako bi mogao da se vrati normalnom životu, ali Holand pazi da ne otkrije previše.

"Moramo biti veoma pažljivi, jer postoji mogućnost da u sred intervjua dođe neko iz Sony produkcije i udari me tiganjem po glavi", našalio se Holand koji je već nekoliko puta u javnosti greškom iznio previše detalja o projektima na kojima radi.

Ono što je smio da otkrije da podijeli je podatak da je i kao mali bio veliki fan Spajdermena i Marvela generalno.

"Tada sam mislio da je Spajdermen stvaran", priznao je on.

Bonus video: