Kako bi izgledale junakinje serije "Sex and the City" da žive u Crnoj Gori

Tako je Keri postala Katarina iz Budve, koja piše kolumne za jedan modni časopis i kupuje garderobu u bulevaru Džordža Vašingtona, Porto Montenegru i Portonovom “peglajući” karticu na rate

14218 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Kako bi izgledale glavne junakinje serije "Sex and the City", Keri, Miranda, Samanta i Šarlot, da žive u Crnoj Gori, osmislila je korisnica društvene mreže Instagram Anđela Bošković (@andjastvara).

Tako je Keri postala Katarina iz Budve, koja piše kolumne za jedan modni časopis i kupuje garderobu u bulevaru Džordža Vašingtona, Porto Montenegru i Portonovom “peglajući” karticu na rate.

“Zaljubljena je u izvršnog direktora, recimo Elektroprivrede ili Telekoma (koja druga firma u Crnoj Gori može da nam da ‘Zverku’?!)”, piše u opisu Katarine.

Sex and the city
foto: Instagram

Sa druge strane, Samanta je u crnogorskoj varijanti Mira.

“Ovo je Mira, bivši PR nekog Porto MNE ili Luštice, koja sad ima svoju firmu i svi je lux ugostitelji na primorju angažuju kao konsultantkinju. Živi u Porto, jer je tamo redovan transit interesantnih i uspješnih stranaca. Ako nju pitate, sita je Crnogoraca”, verzija je crnogorske Samante.

Šarlot je postala Dijana, velika vjernica iz konzervativne familije koja svake nedjelje ide u crkvu.

“Nije išla na litije, jer neće gdje je običan narod, ali ih je podržala donacijom u tom period. Nakon pripravničkog , ostala je da radi u JU Muzeji i galerije, dok tamo nije srela advokata, za kojeg se udala (treba mi neko moćno prezime ovdje, recimo Rakočević ili Raičević). Nakon udaje je dala otkaz”, piše korisnica Instagrama.

“Zaboravih da pomenem, oba roditelja su doktori, naravno, svak sa svojom privatnom praksom. I njen stariji brat je doctor, pa nju nisu tjerali da upisuje medicine, jer ima ko da naslijedi porodični biznis”, dodaje se za Dijanu, dok je Miranda dobila ime Desanka.

“Završila je državni Pravni fakultet, na kojem danas predaje. Najmlađa je šćer i majka je vaspitavala da će ona ostati da čuva roditelje kad joj se starije sestre poudaju. Ona je ipak otišla i to joj njeni nikad oprostili nisu”, opis je Desanke.

“Udala se za Stevana, šankera kojeg je upoznala u kafiću prekoputa Pravnog. Zarađuje bolje od svog muža, ali njemu to ne smeta. Njegovima smeta. Žive u Blok 5”, dodaje korisnica Instagrama.

Šaljivi opisi podijeljeni su i na društvenoj mreži Twitter gdje imaju više od dvije hiljade lajkova.

Nove epizode ove popularne serije, objedinjene pod nazivom "And Just Like That" nedavno su počele da se emituju, a publika i kritika nisu oduševljeni kako su scenaristi nastavili priču glavnih junakinja iz Njujorka.

Bonus video: