IMAO NEKOLIKO "NEPRIJATNIH SUSRETA"

Još jedan glumac optužio Spesija za seksualno uznemiravanje

"Bilo je dovoljno da si muškarac, mlađi od 30 godina da bi Spejsi bio slobodniji da te dodirne"
77 pregleda 0 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Shutterstock
Kevin Spejsi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.11.2017. 10:28h

Jedan meksički glumac optužio je holivudsku zvijezdu Kevina Spesija za seksualno uznemiravanje, rekavši da je imao nekoliko "neprijatnih susreta" s glumcem, javila je agencija Frans pres.

Roberto Kavazos, glumac koji je studirao u Velikoj Britaniji i radio u pozorištu, televiziji i filmu, naveo je na Fejsbuku da je imao nekoliko susreta sa Spejsijem koji su "blizu zlostavljanju".

"Da sam žensko, sigurno bih to tako okvalifikovao", naveo je Kavazos, koji nije precizirao kada je došlo do tih susreta.

Holivudski glumac se već nalazi u centru pažnje pošto ga je glumac Entoni Rep (46) nedavno optužio da je pokušao da ga seksualno zlostavlja kad je imao 14 godina. Spejsi (58) se potom izvinio i pomenuvši svoju seksualnu orijentaciju da je tokom života imao romantične susrete i sa ženama i s muškarcima.

Meksički glumac koji se pojavljuje u američkom filmu "Rush" rekao je da su i drugi imali "neke susrete sa Spejsijem".

"Bilo je dovoljno da si muškarac, mlađi od 30 godina da bi Spejsi bio slobodniji da te dodirne. To je postalo uobičajeno da smo se svi šalili na taj račun", naveo je Kavazos i dodao da postoji mogućnost da se narednih dana pojave druge izjave na račun Spesija.

"Nikada nijesam dozvolio nešto Spejsiju, ali se plašim da mnogi nisu smjeli da mu kažu da stane", rekao je meksički glumac.

Spejsi, koji trenutno glumi u čuvenoj seriji "Kuća od karata", osvojio je dva prestižna Oskara, za najboljeg glumca u ostvarenju "Američka ljepota" 1999. godine i za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Dežurni krivci" iz 1995. godine.

Njegovi najpoznatiji filmovi su, između ostalog, "Poverljivo iz L.A.", "Pregovarač", "Sedam", "Smrtonosni virus", "Vrijeme za ubijanje", "Luka ljubavi" i "Povratak Supermena".

Dobitnik je i prestižne britanske pozorišne nagrade "Lorensa Olivijea". Bio je i upravnik poznatog londonstog teatra "Old Vic".

Preporučujemo za Vas