"How I Met Your Father" stiže u januaru

Glavnu ulogu će tumačiti Hilari Daf, dok će njenu stariju verziju igrati Kim Katral, koja je izostala sa seta serije koja ju je proslavila "Sex and the City"

1410 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Nakon popularne serije "How I Met Your Mother", na male ekrane uskoro stiže i spinoff "How I Met Your Father", a prvi zvanični trejler objavljen je danas.

On potvrđuje da će glavnu ulogu tumačiti Hilari Daf, dok će njenu stariju verziju igrati Kim Katral, koja je izostala sa seta serije koja ju je proslavila "Sex and the City".

Trejler predstavlja glavnu junakinju Sofi, koja će uuz uspone i padove svog ljubavnog života u modernom vremenu i bliske prijatelje na kraju otkriti oca svoje djece.

Katral koja je igra stariju verziju SOfi, ujedno će biti i narator serije.

Ovo je treći pokušaj da se snimi spinoff serije "How I Met Your Mother". Prvi je nosio radni naziv "How I Met Your Dad" sa Gretom Gervig u glavnoj ulozi i Meg Rajan kao naratorkom, ali se odustalo nakon pilot epizode.

Sljedeći pokušaj najavljen je 2014. godine, ali su dva člana ekipe dobili unapređenje te nisu mogli početi rad na seriji.

"How I Met Your Father" sa svih deset prvih epizoda biće dotupan na Hulu striming platformi od 18. januara naredne godine.

Bonus video: