OTKRIO JEZIVE PRIČE IZ PORODIČNOG DOMA

Spejsijev brat: Kevina sam čuvao od oca koji me je silovao pet godina

Rendal Foler kaže da je njihov otac bio tako monstruozan da su ga među sobom zvali "Stvor" i da je zbog njegovih užasnih postupaka izbjegavao da ima djecu u strahu da je možda naslijedio očeve "gene seksualnog predatora"
68 pregleda 2 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Beta-AP
Kevin Spejsi, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 31.10.2017. 16:22h

Kevin Spejsi se okrenuo karijeri u Holivudu kako bi pobjegao od oca zlostavljača, otkrio je njegov rođeni brat.

Rendal Foler opisao je traumatično djetinjstvo koje je Spejsi imao sa ocem Tomasom Džefrijem Folerom, koji je silovao Rendala tokom perioda njegove adolescencije, prenosi britanski Metro.

U intervjuu iz 2004. Foler je opisao "tamu" u njihovoj porodičnoj kući i kako je Spejsi pokušavao da ne razmišlja o onome što se dešavalo.

Rendal kaže da ga je otac silovao od 12. do 16. godine života, dok se Spejsi zatvarao u sebe, kako bi izbjegao nevolje.

"Kevin se zatvarao u emotivni balon, kako bi izbjegao da se i njemu isto ne desi i postao je vrlo lukav i pametan. Bio je toliko riješen da izbjegne batine da je postajao potpuno prazan. Više nije imao nikakva osjećanja", ispričao je njegov brat.

Foler kaže da je njihov otac bio tako monstruozan da su ga među sobom zvali "Stvor" i da je zbog njegovih užasnih postupaka izbjegavao da ima djecu u strahu da je možda naslijedio očeve "gene seksualnog predatora".

"Nijedan od nas nije imao šansu, budući da smo imali tako poremećene roditelje. Ja sam imao tri braka i 40 afera", priznao je Foler.

Spejsi je pokušavao da umiri oca, dok je Foler trpio najviše zlostavljanja. Njihova starija sestra Džuli je takođe trpjela prebijanja i napustila je kuću čim je napunila 18 godina. Foler tvrdi da se "žrtvovao kako bi zaštitio brata".

Godinama kasnije, majka Ketlin im je napisala pismo u kom je pokušala "da opravda ono što je njihov otac uradio", tvrdeći da je i on sam bio zlostavljan u djetinjstvu.

Intervju je ponovo objavljen u jeku skandala u čijem je središtu slavni glumac, optužen da je osamdesetih pokušao seksualno da zavede tada četrnaestogodišnjeg Entonija Repa.