Elen Pompeo priželjkuje kraj serije

”Veoma sam naivna i svaki put se pitam kakvu još priču možemo ispričati, a svi mi odgovore: ‘Šta te briga, zarađujemo milione’”

4644 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nakon 16 godina igranja doktorke Meredit Grej iz “Uvoda u anatomiju”, glumica Elen Pompeo misli da je vrijeme da se ova popularna serija završi, piše “Insider”.

”Fokusirala sam se na ubjeđivanje svih ostalih da je vrijeme za kraj”, kazala je Pompeo u intervjuu, dodajući na radost fanova da joj to ipak nije pošlo za rukom.

”Veoma sam naivna i svaki put se pitam kakvu još priču možemo ispričati, a svi mi odgovore: ‘Šta te briga, zarađujemo milione’”, ispričala je glumica.

Pompeo se i prošle godine, promovišući 17. sezonu nadala da je kraj, jer se njen ugovor bližio kraju, a autorka serije Šonda Rajms više puta je istakla da bez lika Meredit Grej nema ni “Uvoda u anatomiju”.

”Ne sviđa mi se ta ideja. Mi zapošljavamo veliki broj ljudi. Imamo ogromnu platformu i veoma sam zahvalna na tome”, istakla je Rajms tada.

Možda je upravo zbog toga glavna glumica u maju ove godine produžila svoj ugovor sa ABC kompanijom na kojoj se emituje ova serija.

S obzirom na to da kraj nije blizu, Pompeo se trudi i da kao producent ovog projekta poboljša kvalitet epizoda.

”Ovaj šou okuplja ljude. Činjenica da se ljudi okupljaju kako bi zajedno gledali ovu seriju, i da zbog nje razmišljaju o stvarima o kojima inače ne bi, ali i činjenica da normalizujemo neke stvari koje javnost treba da vidi, čini od nas bolje ljude. Ako serija podstakne nekoga da bude bolja osoba, to je ono što me čini srećnom”, poručila je Pompeo.

Nakon pauze tokom novogodišnjih praznika, 18. sezona će nastaviti da se emituje od 24. februara kada će premijerno biti prikazana deveta epizoda.

Bonus video: